Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne ereszkedje...

Mit tegyek, hogy ne ereszkedjen meg a bőröm?

Figyelt kérdés
Nagy súlytól kell megszabadulnom, és azt hallottam, hogy gyakran a bőr is megnyúlik.Mivel lehet ezt elkerülni?
2008. máj. 31. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Konkrét csodaszert nem ismerek, de segíthet a hideg-meleg váltakozású zuhany, meg a dörzsizés, ezekkel gyorsabb a vérkeringés, segít a zsírégetésben és feszesíti a bőrt. Továbbá vannak bőrfeszesítő testápolók. 10-20 kiloknál ezek bőven elegek, nagyobb súlyfelesleg leadásnál szerintem csak a műtét segít.
2008. máj. 31. 22:46
 2/13 anonim ***** válasza:
A lényag az, hogy ne divatdiétákkal próbálj meg megszabadulni a felesleges kilóktól. Sportolj heti 5ször, ha eddig sokat ettél és hizlalókat, akkor próbálj meg könnyebet és kevesebbet enni. Legyen meg a napi háromszori, négyszeri étkezésed. Így kevsebbet fogysz,mint a manapság sikeres "diétákkal" (heti -1,-2kg) de a bőröd nem veszít annyit a rugalmasságából. Mellete használhatsz bőrfeszesítő krémeket. A Vichy-nek vannak jó termékei. Sok sikert a fogyásban:)
2008. máj. 31. 22:48
 3/13 anonim ***** válasza:
36%

Hát sajnos az a helyzet, hogy a bőröd nem most FOG megnyúlni a diétától, hanem már megnyúlt eddig az elhízástlól.

Erre nincs más igazi megoldás, csak a plasztikai műtét.

Mivel lehet elkerülni?

Nem kell meghízni, ilyen egyszerű.

2008. jún. 1. 00:05
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

Jaj az elottem iro, olyan nagyon okoska...nem kell meghizni ennyire egyszeru....es azok akik hormonalisan hiznak meg? Azok akik terhesseg alatt szedtek fel egy csomot ilyen-olyan okbol es meg sorolhatnam...

Nem tudom, mennyi az amitol meg kell szabadulnod. Nekem kb 20 kg. 8-nal tartok. En azert hiztam meg, mert halal depis lettem es minden fajdalmamat kajaba folytottam annak elenere, hogy tavaly leadtam kb. 10-et a 90 napos dieta segitsegevel...amitol pokolian szenvedtem!!! Soha tobbet megegyszer! Minden visszajott es meg tobb is mint kellett volna termeszetesen. Szoval a bor megereszkedese genetikai adottsagtol is szamit. Nekem pl. gumi borom van. Kemeny, rugalmas es megis puha bababor tapintasu. Ismerek olyan embert akinek log mindene....igazabol annyit tudsz tenni, hogy folyamatosan kened magad. Nekem nagyon bejott a Nivea Firming Lotion. Nagyon jo meg a comboknak is, a cellulitisz ellen legalabbis nekem.

Ne feledd, dietaval nem lehet fogyni. Eletmod valtozasra van szukseged, ami nem megy csak ugy egyik naprol a masikra. Ha barmiben szukseged lenne segitsegre. Irj batran! NAgyon szivesen segitek.

En beiratkoztam egy fogyiklubba es nagyon jo. Senki nem kotelez semmire. A lehetoseget kaptam meg arra, hogy magameva tegyem azt, amit "tanitanak". Arra, hogy kitartsak es ne kinozzam magam feleslegesen.

8 kilo minusz utan hihetetlen nagy eneregiam van. Imadok mozogni - elotte ultem kocsibol fotelba....- bringa, gyalog, jatek a gyerekekkel a jatszoteren....

Kitartast! Nem konnyu, ha valaki akkor en tudom.

2008. jún. 1. 02:23
 5/13 anonim ***** válasza:
45%

Már hogyne lehetne lefogyni diétával?

Csak nem kell ilyen 90 napos baromságokkal foglalkozni. Lehet ésszel is csinálni, aki komolyan veszi és a fejét is használja annak MINDÍG sikerül.

Amúgy tényleg sokkal egyszerűbb megelőzni az elhízást, mint utána sopánkodni és másra fogni (terhesség, depresszió, hormonok) az egészet. Én még nem láttam olyat, aki más hibájából hízott meg.

Az elcseszett diéták, a lustaság, a hülyeség mindenkinek a saját hibája, egyáltalán nem törvényszerű, hogy terhességtől elhízik valaki. Most volt a TV -ben a 4-es ikrek, az anyjuk 1 évvel szülés után szinte sovány volt.

És nem kell a genetikával mentegetőzni, mert mindenkinek van lehetősége változtatni életmódján, táplálkozásán, és a hozzáállásán.

Depressziótol sokat eszel és mégjobban elhízol?

Arra nem gondolsz, hogy mi váltja ki a depressziót?

Elmondom, hogy a nők a túlzott ösztrogénszint miatt depressziósok, amit például sportolással, helyes, kiegyensúlyozott táplálkozással kordában lehet tartani.

Egy fitnesszteremben láttál már depressziós, csokimajszoló zsíroshajú, táskásszemű, netán alkoholista embereket?

És vajon miért nem?

2008. jún. 1. 12:25
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!Annak a válaszadónak, aki azt írta nem kell elhízni, igaza van, csakhogy nem mindenki saját hibájából hízik el.Nekem nem volt súlyfeleslegem addig, míg a fogamzásgátlót el nem kezdtem szedni.Nagyon rövid időn belül jött fel a 15 kiló.Igazából 20at szeretnék leadni.Ugyebár nem könnyű, mert az anyagcserém sem működik normálisan.Aki nem küszködik gyermekkora óta ezzel a problémával, annak nagyon könnyű ilyen kijelentéseket írni, hogy "nem kell meghízni"!!Szóval az effajta tanácsokat inkább mellőzze...Köszi:)

Annak a válaszadónak, aki felajánlotta a segítségét, annak pedig szeretném megköszönni, és elfogadom:)

2008. jún. 1. 13:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt az oldalt nézd meg! Nagyon jó és hasznos dolgokat ír, én így adtam le 10 kilót 2 hónap alatt!

[link]

2008. jún. 1. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:

En vagyok az, aki segitseget ajanlott es halalra le lett pontozva. Ugy latom, okoska osztja az eszt tovabbra is.

En tovabbra is vallom, hagyd a dietat es kezdj el elni. A 90 napossal (megvonasi tunetekkel) adtam le ugyanannyi ido alatt ugyanannyit mint azzal amit most csinalok. Csak eppen ehetek amit akarok modjaval. Ez nem hamburgert meg sultkrumlit jelent esetleg zsiros oldalast vagy nagy, kover malomkerek pizzat...

En gimnasztikaztam sokaig, ugyhogy fogalmam is van az egeszseges eletmod minden elonyerol. A depim ram tartozik es mindenki maskent dolgozza fel a veszteseget - persze az olyan embereket akik karcsuak a depresszio szornyuseges sotet bugyrai nem veszelyeztetik...

Szoval en azt mondom, valtozatlanul. Senkit nem szabad megitelni. Ha segitsegre van szuksege okoskodas helyett inkabb a kezunket nyujtsuk. Ha nem el vele az akinek nyujtjuk a kezunket ugy is jo, mert mindenki a maga testeert felelos.

Az emberek nagy problemaja az, hogy a hosszu tavon felszedett zsirtol, napokon belul akarnak megszabadulni.(90 nap?) Azt hiszik ahogy en is gondoltam tavaly, hogy leadtam, elhetem tovabb az elozo keson evos, kajaban nem valogatos eletmodot. Megj. nem iszom kolat, nem eszem sultkrumplit vagy chips-t. Viszont imadom a minosegi kajat es miutan a Nagyanyam foszakacs volt, hat bennem is az o vere csorgadozik.

Meg kellett tanulnom, hogy nem dieta kell nekem, hanem eletmod valtozas es akkor, nem jon ujra vissza az egesz...

Meg kellett tanulnom, hogy a porcio nagyon fontos es hogy a salata sem mindegy, hogy milyen. Nem mindegy, hogy egy tanyer gorog v. torok salit valasztok vagy mondjuk egy tanyer krumpli salit. Hogy az ontet az, amiben a legtobb kaloria van es esetleg otthon is megcsinalhatom ami friss, tartositoszer mentes.

En ismerek egy kozel 120 kg-s not, aki minden reggel munka elott megy az edzoterembe. Persze nem rohogik ki, mert reggel 5-6 kozott a testepitok nyomjak arra fele es nem a karcsu napfenyevo csoda nok. Senkit nem erdekel, hogy mit csinal kiveve azt aki segit neki osszeallitani, hogy mi az amit csinalhat ennel a sulynal.

En nagyon becsulom ot es nem a sulya szerint itelem meg. Nem erdekel miert hizott meg egy erdekel, hogyan adja le. Erdekel a kitartasa es igen, minden kilot meg kell unnepelni csak nem kajaval!

Szoval emberek. Akinek szive van, az nem itelkezik akinek esze van, segit akinek lehetosege van, az meg is teszi.

2008. jún. 2. 00:17
 9/13 anonim ***** válasza:
37%

Az "okoska" pont erről ugattt, csak fel kéne fogni:

Fogamzásgátló = ösztrogén = hízás.

Mozgásszegény életmód + idiótizmus = lassú anyagcsere.

"okoska" mindig jókat nevet, amikor elhízott emberek egymást oltogatják, hogyan kell lefogyni.

:-D

2008. jún. 2. 10:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Pfff! Sikerült elolvasnom ékezetszegény h.sz.-edet.

Szóval:

Segíteni annak lehet, aki hagyja. A 120 kilós barátnőd elfogadja a segítséget és ha jó helyről ön, akkor biztos el is éri a célját. Drukkolok neki.

Ehhez el kell fogadni, hogy "én X.Y." meghíztam, mert hülye voltam (nem másra fogni!) és most tanácsot kérek egy nemhülyétől, mert le AKAROK fogyni.

És ez a nemhülye sosem egy másik elhízott "sorstársad", mert ha ő tudna neked okos tanácsot adni, akkor nem lenne elhízva. (vagy a 120 kilós barátnődet egy 130 kilós fogja lefogyasztani? )

Aki ezt nem fogja fel, annak nem sikerülhet.

2008. jún. 2. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!