Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerült már valakinek 10 nap...

Sikerült már valakinek 10 nap alatt 5 kg-t fogyni? Ha igen hogyan? A legeksztrémebb módszerek is érdekelnek!

Figyelt kérdés
kiméljetek meg az ilyesmiktöl,hogy egeszségtelen,belehalok stb...ez a része nem érdekel..meg az sem,hogy inkább sportoljak.Megvan rá az okom amiért kérdezem!Előre is kösz a válaszadóknak.
2013. jan. 9. 16:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

1 kg zsír akkor megy le, ha 7000 kcal mínuszban vagy. 5 kilóhoz 35 000 kcal mínusz kell. Ami 10 napra elosztva napi 3500 kcal mínusz. Valamit kell ugye enned, különben éhen halsz. Mondjuk, hogy 1200 kalóriára van szükséged, és azt be is viszed húsokból(nem másból). Az 1200 kalóriát ugye ledolgozod az alapanyagcseréddel, kell még 3500 kalória mínusz. 1 óra futással kb. 500 kcal-t használsz el, tehát napi 7 órát kéne futnod megállás nélkül. "Eksztrém", mi? És ha sikerül is ennyit lefogynod, a bőröd nem fog tudni visszahúzódni ilyen gyorsan, ami miatt úgy fogsz kinézni a nagy lógós bőröddel, mint Batman.

Jó fogyást!

2013. jan. 9. 16:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Én hallottam a lé böjt kúráról.Gyümölcs,meg zöldséglevet isznak pár napig,vagy mi.Az is ilyen villámfogyás.Nézz utána a neten :)
2013. jan. 9. 16:40
 3/15 anonim ***** válasza:
36%
Igen, babám, de a súlycsökkenés nem zsírcsökkenést jelent. A léböjtkúra után lehet, hogy kevesebb vagy 5 kilóval, de a testzsírszázalékodban nem mérhető a fogyás, nem nézel ki jobban, csak a mérleg tudja, hogy fogytál.
2013. jan. 9. 16:42
 4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm kettes!!!ilyen válaszokat várok,nem észt osztani,mint ez a csillám f@szú,vagy mi a franc...
2013. jan. 9. 16:43
 5/15 anonim ***** válasza:
csillámfasznáci:)te debil vagy?:)milyen név ez már?
2013. jan. 9. 16:43
 6/15 A kérdező kommentje:
nem azt kerdeztem te debil csillam..hogy zsirt vagy izmot vagy mit fogyok,hanem hogy a merleg 5kg vel kevesebbet mutasson!!te tenyleg debil vagy???100,000 ft a tét!!!!na érthető voltam???
2013. jan. 9. 16:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Nyugi mán. Gondoltam, zsírt akarsz veszíteni, mivel ez a fogyókúrák témakör. Akkor jó a léböjt.
2013. jan. 9. 17:24
 8/15 A kérdező kommentje:
na látod,tudsz te rendesen is válaszolni:)))
2013. jan. 9. 17:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Meg mit kell lekezelni,hogy "babám"?Tudod kit babámozzál.Én nem alkalmazom,nem ismerem a módszert,de hallottam róla,ezért leírtam,mivel a kérdező ilyenekre volt kíváncsi.
2013. jan. 9. 19:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Istenem, egyre betegebb vagytok, kérdező, nem vagy normális...
2013. jan. 10. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!