1/7 anonim válasza:
Ha elkezdesz zabálni cigi helyett, akkor igen, egyébként nem.
2/7 anonim válasza:
Elmúlik egy károsító hatás, javulhat az emésztésed. Mivel az anyagcsere, emésztés egyébként is változik, a cigi is csak egy változást okoz.. ha normális kajákat eszel akkor nem hízhatsz meg, ha olcsó kenyeret, krumplit, joghurtot eszel akkor bármikor elkezdhetsz hízni.
3/7 anonim válasza:
vannak akik a cigi helyett nassolnak és így tudnak leszokni, na ők valószínűleg elhíznak. De ha normálisan étkezel és úgy szoksz le akkor biztos hogy nem fogsz elhízni, inkább hogy javul minden.
5/7 poiu válasza:
Jó a link, szinte mindenki meghízik, én is meghíztam. Két jó hír van. A nikotinpótlással kisebb a hízás, mert nem hirtelen a megvonás. A másik az, hogy tiszta tüdővel többet és kellemesebben lehet mozogni, tehát ha észnél vagy, gyorsan leadhatod a felszedett pár kilót.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, végre tudtak emberek értelmes választ adni, nagyon hasznos infókat kaptam.!
2013. jan. 9. 20:10
7/7 anonim válasza:
szerintem kicsit birizgálja a hormonháztartást, nem csak az emésztést, apám pl vagy 30kilót hizott , ugy hogy kb 8 évig cigizett, tesóm csak 2-3, ő 5öt, pedig ő s portolt is. bár lehet ezt szervezet válogatja amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!