Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha leteszem a cigit meghízok?

Ha leteszem a cigit meghízok?

Figyelt kérdés
15 évese vok és 3 éve dohányzom, félek ha abba hagyom rám jön plusz 8-10 kg, mert azt egyik ismerősöm is hízott 18 kg amióta nem dohányzik. Mit tegyek inkább cigizzek?
2010. ápr. 11. 17:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
ha nem vigyázol, meghízol, de én a helyedbe inkább meghíznék, minthogy tudőrákot kapjak
2010. ápr. 11. 17:19
 2/22 anonim ***** válasza:
90%

szokj le a cigiről, lehet elhízol, de akkor is jobban jársz.

de nem biztos,hogy elhízol én fél éve szoktam rá és csak egy 3-4 kg ment rám, ami azért nem olyan sok és nagyon megéri szerintem.

16/F

2010. ápr. 11. 17:20
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
*szoktam rá = szoktam le :D
2010. ápr. 11. 17:20
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Tökéletesen igaza van az első válaszolónak...amúgy valószínű, mert egyik ismerősöm is hízott egy pár kilót. De ha sportolsz akkor nem valószínű. :D
2010. ápr. 11. 17:21
 5/22 anonim ***** válasza:
47%
Nekem minden ismim 10-15kgot hízott mióta leszokott :S
2010. ápr. 11. 17:22
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

12 éves korod óta dohányzol?Szép.Szokj le gyorsan,anyám is 12 évesen kezdte,28 évesen meg már életveszélyben volt.Mindenféle tüdőgyógyszert kellett szednie,és(mutató és hüvelyk ujj egy centire össze)ennyire volt attól hogy tüdőrákot kapjon.Bátyám meg 14 évesen kezdte,és máig tüdőbeteg,össze-vissza hörög,óriási hófehér slejm jön fel a tüdejéből két óránként nyilalló fájdalom kíséretében.

Itt mindenki azt hiszi hogy a statisztikák is csak riogatásra vannak,meg hogy a Zöldek találják ki?!

Nem!

A STATISZTIKA SAJNOS IGAZ!A TÜDŐRÁKOSOK 90%-A LÁNCDOHÁNYOS!!!

2010. ápr. 11. 17:42
 7/22 anonim ***** válasza:

Inkább szedj fel 2-3 kilót minthogy mérgezd magad azzal

a szarral

2010. ápr. 11. 18:01
 8/22 anonim ***** válasza:

Inkább a cigizés helyett írni tanulnál meg!

Bocsi az OFF-ért!

Amúgy nem hízol meg.

2010. ápr. 11. 18:17
 9/22 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is tedd inkább le. Ha fel is szedsz pár kilót, akkoris, mivel lefogyni le lehet, viszont új tüdőt nehézkes szerezni. Ne félj annyitól, hogy felszedsz valamennyit esetleg, senki nem tudja, hogy egyáltalán felszedsz-e egy kilót is. És ha igen? Azokat sem örökre szeded fel, tényleg le lehet fogyni ;)

16/F

2010. ápr. 11. 18:38
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

Csak azért hízik meg az ember mert ha abba hadja a dohányzást (Azt a sz@r cigit) akkor valami kell hogy a szájában legyen és ezt evéssel pótolják!

SZOKJ LE!!! Sportolj és akkor még lehet hogy többe is ehetsz ha ugy érzed csak szokj le!!

2010. ápr. 11. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!