Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha pl tescoba azt megcsinálom,...

Ha pl tescoba azt megcsinálom, hogy megiszok egy kólát és leteszem vhol mit kaphatok?!

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Asszem szabálysértésért leszidnak, mert ekkor te kárt okozol az áruház készletének értékében, s kötelezhetnek is rá h kifizesd.

De ha van vki szakavatott az biztosan pontosabban leírja ezt.

2009. szept. 4. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha látja a biztonsági őr és nem tudod igazolni, hogy a kólát te vitted be és ki van fizetve, akkor megnézik a felvételeket és eljárást indítanak ellened. Rosszabb esetben még ki is tiltanak az áruházból, bár egy kóla miatt ez nem valószínű.
2009. szept. 4. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Fontos meginnod azt a Colát? Jó heccnek tűnik kitenni magad molesztálásnak, lenézésnek, esetleg, hogy rendőrök vegyenek nyilvántartásba? sok-sok évvel ezelőtt a férjem Németországban az egyik bevásárlóközpontban simán besétált egy videós kisboltba, sorra járta a polcokat, összeszedegette a filmeket, amik tetszettek neki, volt a kosárban, volt a hóna alatt, hogy kiválogassa mit is fog megvenni, és mit rak vissza. A filmezés vége az lett, hogy jött két markos legényke, bevitték az irodába, és semmi áron nem akarták megérteni, hogy mit miért csinált. igaz, hogy a németet kicsit törve beszélte, ők meg nem beszéltek angolul. Annyira kellemetlen és nevetséges volt neki, hogy inkább elfogadta, hogy befizet egy csekket városfejlesztésre, csak engedjék már el. A csekk 200 márkára szólt!
2009. szept. 4. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:

hát..lehet hogy egy kóla miatt is kitiltanak..az egyik ismerősömet azért tiltották ki mert fogadtak a haverjaival h kitud ellopni egy doboz kotont..xd :D:D:D

az egyik srácot lánynak nézték..és őt nemis gyanusították..sőt még ő is nyert:P

2009. szept. 4. 21:16
 5/9 anonim válasza:

Nem csináltam még ilyet,de hallottam...A Tesco maximálisan,azaz mindenhol be van kamerázva,és mikor kiakarsz sétálni,a biztonságiőr szépen megállít,és kifezetteti veled.

Ez egyébként a lopás kategóriába tartozik,persze mivel nem nagy érték nem fog nak feljelenteni...

Mondju én utána nem igen mennék be egy jó ideig XD

2009. szept. 4. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:
elvileg én tudok egy hejet ahol a mi teszkonk nincs bekamozva :P
2009. szept. 4. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, ha nagyon szomjasak vagyunk előfordult már, hogy ittam a kólából, bár utána betettem a kosárba és ki is fizettem. de szerintem nem lehet volna semmi, ha egy idő után kiveszem a kosárból és mégsem fizetem ki.
2009. szept. 7. 07:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Második lennék!

Azért szerintem egy doboz kóla (de még egy két literes) sem ér annyit, hogy kitett magad egy esetleges procedúrának. Azon a 100-120 Ft-on ne múljon. Tudom, hogy az is pénz, de nem ér annyit, hogy meghurcoljanak.

2009. szept. 7. 11:43
 9/9 A kérdező kommentje:
nem hát.. csak azért mégis.. elmondhattam volna h loptam a tescoból :D de nem éri meg tudom..főleg ha tényleg ennyire figyelik
2009. szept. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!