Napi 2-3 szál cigit ha elszívok az sok? Igaz hogy ha leteszem a cigit akkor meghízok?
sok stressz ér mostanába pedig még nagyon fiatal vagyok, viszont husosabb típus vagyok és félek ha leteszem a cigit akkor még jobban meghízok.
de nem szívok minden nap 2-3-at van mikor csak egy felet v csak egyet de van h egy napig nem is szívok.
létezik olyan hogy ameddig cigizek addig a cigi fogyaszt vagy legalábbis nem hizok meg tőle de utána ha leteszem meghízok?
"viszont husosabb típus vagyok és félek ha leteszem a cigit akkor"
Húsosabb vagy zsírosabb? A hús az izom, tudod...
Szia!
Én magam egy nap kb 10 szál cigit szívok el, és szerintem szálkásít,de a leszokás az sem fog oda vezetni hogy te hízni fogsz miatta...
2-3 szál az olyan mintha még rá se szoktál volna,semmi változás nem lesz szerintem,de stresszoldásnak nálam beválik.Nekem is igen sok gondom van és egykorú vagyok veled csak másik nemhez tartozom... :)
A cigi nem szálkásít,hanem csökkenti az éhségérzetet,ami nem éppen egészséges a szervezet számára.
A cigi lerakása sem hizlal.Az hizlal,hogy hirtelen megnő a kalóriabevitel(zabálás) viszont a mozgásmennyiség ami elhasználná a kalóriákat nem nő.Mivel a szervezet hirtelen nagy dózist kap,elkezd raktározni szűkösebb időkre.Ezért hízunk el.
Megoldás ellene pl. ha pótcselekvés gyanánt olajos magvakat,zöldséget rágcsálunk.Vagy sok vizet iszunk.
A szervezetnek mindig kell pár hét míg átáll egy másik étrendre.
3 szál cigi dohányos szemszögből nézve semmi,azért nem is érdemes rágyújtani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!