Ha nagyon odafigyelek akkor is előfordulhat hogy meghízok a fogamzásgátlótól?
Figyelt kérdés
Lehet , hogfy nem ide tartozik a kérdés, de a fogyókúrám miatt ide sorolom . Elkezdtem fogamzásgátlót szedni (Belara) és mellékhatásként fel van tűntetve hogy súlygyarapodás :'(( . És nagyon aggódom, hogy kárba vész majd minden . Heti 5 órát minimum sportolok , legalább is igyekszem betartani . (intenzív mozgás pl: aerobik heti 3 meg futás esetleg más , szobabicaj )szinte alig buszozok napi fél óra séta . A fogyókúrám úgy néz ki , hogy kevés szénhidrátot eszem, de van amikor az is becsúszik . De így is 1000 kcal alatt maradok mindig nem iszok semmi cukrosat soha csak vizet v gyümölcsteát amibe még mézet sem teszek. Így is hízhatok , vagy csak ha nem figyelek oda . Mi hizlalhat benne ? vagy megnöveli az étvágyat ?2012. okt. 10. 21:52
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nem mindenki hizik a fogamzásgátlótól - söt sokan nem is attól hiznak, csak erre fogják rá, ezen kivül nem mindegyik gyógyszer egyforma ilyen szempontból.
HA valaki azonban odafigyel, akkor nem fog elhizni töle, ez a többségnek csak kimagyarázás.
A mellékhatás meg nem azt jelenti, hogy azok elöfordulnak, hanem azt, hogy elöfordulHATnak - azaz van, akinél van ilyen hatása, de a nagy többségnél nincs.
2/4 anonim válasza:
Jaj Istenem. Nincs semmilyen étkezési zavarod, ugye? Mert szörnyű volt olvasni ezt az aggodalmat mintha az életedről lenne szól, ráadásul 1000 kcal alatt maradni borzalmasan veszélyes hosszú távon.
3/4 anonim válasza:
Nem maga a tabletta hízlal, hanem növeli az étvágyat. Én amúgy anno fogytam tőle, mert hányingerem volt eleinte.
4/4 anonim válasza:
Nem feltétlen hízlal a fogamzásgátló, és egyébként az enyémnél mellék hatásként igaz a ritkább esetben a súly csökkentés is fel van tüntetve.
Egyébként meg nagyon egészségtelenül igyekszel fogyni, 1000 kcal marhára kevés és szerintem rosszul fog elsülni ha elérted a kívánt súlyt és újra normálisan eszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!