Fagyasztott sóskát hogy készítsem el diétásan? Milyen feltétet egyek hozzá?
Ha már puhára főzted, összeturmixoltad, semmi szín alatt ne készíts neki rántást, inkább csak kevés lisztet szórj rá és pici vízzel hígítsd, kavard símára. Édesítőt csak mutatóban tegyél bele, és ne tejfölt, csak joghurt, vagy kefír.
Hozzá feltét, ha van valami párolt husid, ha nincs, akkor darabolj bele 1-2 keményre főtt tojást.
Én hagymát adnék hozzá (vörös, fok) és tojással, hússal vagy magában enném. Sóval, borssal persze fűszerezve.
Az alapvetően egészséges leveles zöldséget kár elrontani lisztekkel, tejtermékekkel. Nem kell hízókúrás kaját csinálni belőle, a zöldség maradjon zöldség. Zsiradék mehet vele.
Haat vedd ki a zacsibol es mar raghatod is az oldalat, annal termeszetesebb mar ugysem lesz.
Meg hat a soskakasa meno nyaron meg a balaltonon is.
Nézőpont kérdése.
Ebben a világban, ahol az ember is él, a zsírok mindig emészthetőbb és fontos tápanyagok lesznek, ellenben az anyagcserénket, szervezetünket károsító gabonákkal, szénhidrátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!