Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki akarok mosni mindent a...

Ki akarok mosni mindent a szervezetemből. Vízkúra oké?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg vízhajtó teák.. csalán stb? Csak egy-két napos tisztítókúrára gondoltam.
2013. jan. 5. 18:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerinted nekem van ahhoz kedvem hogy olyanokat egyek ezek után, amikor kikészül tőle a gyomrom?:D Ez egy ballépés volt
2013. jan. 5. 18:34
 12/15 A kérdező kommentje:
nyolcasnak írtam
2013. jan. 5. 18:34
 13/15 A kérdező kommentje:

#10 Léböjtkúrára gondoltam én is, csak gondoltam a vízzel hatásosabb, de akkor nem:)

Hány napig tarthatok léböjtkúrát?

2013. jan. 5. 18:38
 14/15 anonim ***** válasza:
8-as vagyok szerintem kerüld ezeket, hát a léböjt már sok esetben bizonyított negatívan, kerüld el.
2013. jan. 5. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Max. 5 napig, de az előtte lévő nap már nem szabad nehéz ételeket enni csak zabpelyhet, müzlit, gyümölcsöt, zöldség- és gyümölcssalátát, joghurtot. A kúra alatt minden nap 3-4 l folyadék. Utána pedig fokozatosan kell visszatérni a szilárd táplálékhoz. Tehát először gyümölcsöt, főtt krumplit, kefirt, pirítós, aztán másnap már mehet a saláta, joghurt, müzli, zabpehely és következő nap már rendesen. És itt van néhány recept:

Léböjt-turmixok

A hozzávalókat aprítsd fel, adj hozzájuk egy kis ásványvizet, majd turmixold össze őket.

Élénkítő koktél: egy narancs, egy grépfrút, két alma.

Cékla-turmix: egy cékla, két zellerszár, egy sárgarépa, két kellevél.

Energetizáló mix: egy sárgarépa, két citrom, egy zellerszár, egy kis darab gyömbér.

Antioxidáns-koktél: két paradicsom, egy sárgarépa, egy alma, egy gerezd fokhagyma, egy kis darab petrezselyem.

Gyümölcsös mix: két alma, másfél csésze áfonya, egy kis darab gyömbér.

Nyugalom-koktél: két-három zöldalma, egy répa, néhány friss bazsalikomlevél.

Zöldségbomba: egy paradicsom, két zellerszár, két gerezd fokhagyma, egy kevés spenótlevél, káposzta, kelbimbó.

Uborkakoktél: egy kígyóuborka, egy alma, két zellerszár, negyed citrom.

2013. jan. 5. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!