Már a szüleim agyára megyek a kalóriaszámlálással. És én is unom, egész nap számokon és az ételeken gondolkodom, mit tudnék tenni? Olyan akarok lenni, mint bárki más!
Lefogytam, elértem a célom. Viszont nagyon hiányzik hogy nem eszek sajtot(imádom minden fajtáját pedig, de már 1 éve nem ettem), tésztát 3-4 havonta egyszer, rettegek a fehérliszttől, a tejfölös, tejszínes cuccoktól(ha muszáj olyat ennem pl itthon), és az olyan kajáktól, amiknek közük van bármilyen zsírhoz, olajhoz.
(Itthon lencsefőzelék van ebédnek, tejföllel és fehérliszttel habarva, és vagy "fél vödör" napraforgóolajjal, gondolhatjátok :SSS)
Szénhidrátot csak dél előtt próbálok enni (+ edzés után),
de nekem már nagyon hiányzik a régi élet, amikor azt ettem, amit csak szerettem, mert nem látszott meg rajtam!
De amióta abbahagytam a növést stb. már nem élvezhetem azokat az ízeket, mint a többi ember a környezetemben :'(
Az életmódváltás jót tett az alakomnak, de szétcseszte az életem, mit csináljak? :(
Túlzásba vitted, erre semmi szükség!
Főleg, ha már fogyni nem is akarsz, az alakodat megtartani sporttal és NORMÁLIS, MÉRTÉKLETES étkezéssel is lehet.
Ami azt jelenti, hogy bármit ehetsz, csak ne vidd túlzásba.
Nem kell számolgatnod, nem kell megvonnod magadtól semmit sem!
Mindent lehet enni, csak mértékkel és átgondolva.
Ne aggódj annyit te lány, a végén nagyon elszállnak a gondolataid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!