Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le? A többi lent.

Hogy fogyjak le? A többi lent.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 75 kg és 168 cm. szerintetek mennyi lenne nekem az ideális súly? és hogy fogyhatnék le?

2013. jan. 5. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemed?
2013. jan. 5. 12:04
 2/7 A kérdező kommentje:
lány
2013. jan. 5. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan 52-60 kilóra tippelnék. Attól függ, alapvetően milyen testalkatú vagy. Egy-két mondatban nem tudok teljes fogyás útmutatót adni, meg nem is szeretnék egy 15 évesnek. Kezdd azzal, hogy elhagyod az édességeket, csipszeket, szénsavas löttyöket. Fogyassz sok zöldséget (lehetőleg nyersen vagy párolva), egyél gyümölcsöket, húsokból a soványakat részesítsd előnyben. És kellene valami sport is, de lehetőleg ne a futást válaszd.
2013. jan. 5. 12:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, Koszonom:))
2013. jan. 5. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Plusz igyal rengeteg vizet, (mar csak azert is mert az agyunk es a szervezetunk hajlamos osszekeverni az ehseget a szomjusaggal es ha nem iszol eleget allandoan ehes leszel es enni fogsz mikozben valojaban csak folyadek kellene) plusz amiben tudsz helyettesitsd a cukrot edesitovel, es ne egyel feher lisztet!
2013. jan. 5. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Plusz az idealis testsulyod az korulbelul egy 15-20kiloval lenne konnyebb!

En is lany vagyok,19 eves, 168 centi, es 52-53 kilo.

2013. jan. 5. 18:14
 7/7 anonim válasza:
Mi a baj a futással?
2013. jan. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!