Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak tejallergiával?

Hogy fogyjak tejallergiával?

Figyelt kérdés

Sajnos a tejfehérjére vagyok allergiás nem a laktózra, ezért semmiféle tejterméket nem ehetek.

Szójatejet és szójajoghurtot szoktam enni, de nem tudom hogy ezek ugyan úgy jók e fogyás mellett.

Valaki segítene összerakni egy diétát?

2012. dec. 29. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
HCRV 811. Keress rá googleben. Bár ez nem diéta hanem életmód, de a fogyásra tökéletes, főleg a te esetedben.
2012. dec. 29. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem a problémát! Nem eszel tejterméket és kész.

Ha mozogsz, nem tömöd magad szénhidrát dús ételekkel, akkor nem kell aggódnod.

Hajrá!

2012. dec. 29. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Én sem értem a problémát. Nem eszel tejterméket, pont. Még csak pótolni is fölösleges. Egyébként paleó. A szimpla is jó, nem muszáj nyersevőnek lenni...
2012. dec. 29. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az van. Soha jobb alakom nem volt, mint mióta kerülöm a tejterméket. (Sajtfüggő voltam, elképesztő mennyiségeket elpusztítottam belőle.) Salátára váltottam, sovány húsra, halra. Nasinak gyümi, némi dió meg egyéb olajos magvak.. Nálam működik :)
2012. dec. 29. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Jah és mozogni se árt mellette. Egy óra bicó, egy óra séta és le van tudva fájdalommentesen.
2012. dec. 29. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
42%

Bakker milyen kérdés.. megértelek.

Allergiás vagyok az ATOMBOMBÁRAAAAA meg a gyilkos galócára. Sokáig nem tudtam hogyan lehetek szálkás, erős és élettel teli ilyen ételek nélkül, de hát végül rájöttem hogy az ember természetes táplálékai a zöldségek és állati eredetű táplálékok. Így hagytam a mérgező gombát, meg a termonukleáris tömegpusztító fegyvereket is.

Természetesen tejféléket és gabonákat sem eszem, hiszen azok sem zöldségek, húsok vagy gyümölcsök.. ha érted mire célzok :)

Bocsi a terjedelmes és talán nem éppen frappáns körítő szövegért, de bízom benne hogy becsapódáskor nagyot fog robbanni, és leesik mire célzunk.. normális ember eleve nem eszik tejet!

2012. dec. 29. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:

De ez a szójára is igaz! A kínaiak ismerik a szóját, kényszerből fogyasztják, de nem szeretik. Jó dolgunkban ne vegyük fel divatból azt a szokást, hogy megesszük mások legrosszabb kajáit.. inkább tanuljunk tőlük: együnk sok friss zöldséget, gyógynövényeket.

Tejet inkább kókuszból készíts, vagy kesudióból, mandulából, nem hiszem hogy sokkal drágábbak mint a szójatej.

2012. dec. 29. 23:32
 8/8 Yingtáó válasza:
Szia a lányom is tejallergiás, sose volt gond a súlyával, szerintem ép ezért ,mert egészségesebben étkezik. Nem ehet kalóriadús vajkrémeket, túrókrémeket zsírdús sajtokat. Ő szója vagy biomargarinos esetleg májkrémes zsemlét néha (heti 2 X) abonetet eszik.A pizzás Abonett nagyon finom csak ajánlani tudom.Amúgy meg mindent eltudsz készíteni rizs-, mandula, szójatejjel. szójatejszínel. Édességekhez növényi tejszín. A mandula tejben és akight szójatejben kevesebb a kalória (feleannyi) mint a normál tejben. Risztejből nagyon finom a tejberizs és a rizsfelfújt, tejeskávéba nagyon finom aaz Aldis ésa Dm es rizstej vagy bármelyik szójatej. A lányom sok virslit eszik kenyér nélkül. Ez is fogyós persze ha magas a hústartalma (pl Pick virsli tejpor mentes vagy sága mini-fini). felvágottakból is érdemes a min. 80 % os hústartalmút keresned. Sonka, párizsi vannak). salátákat bátran fogyaszthatsz. a neten már számtalan variáció van. Tartár mártásba ill. a tejfölös ételekbe a tejfölt natúr szójajoghurttal tudod helyetesítteni. Egyedül a sajtokat és a túrót nem tudod helyettesíteni. Bár nem tudom a te orvosod mit mondott. Ehetsz-e marhahúst. A lányom évekig nem ehetett most már engedélyezték neki. Ehetsz pl kecskesajt? vagy eredeti mozarella ami bivalytejből van? Bár nehéz ezeket beszerezni. A parmezán sajtot, mint fűszer használják, nem tudom nálad mekkorra mennyiség mit vált ki.A legjobb ha elhagyod alsiztes,cukros dolgokat és többet mozogsz. Reggel este tojást tudsz enni,ham & eggs, tükörtojás, főtt tojás, virsli,grillcsirke, halak, sült hekk, tonhalsali...... Ha tetszik amit írtam szívesen megpróbálok 1 hónapos mintaétrendet írni neked, persze ez hosszabb idő,de pár nap alatt megírom. többször fogyóztam a tejallergiát meg ismerem. Mi mindent tejmentesen főzzünk itthon. kéne mennyi idős vagy, hány kiló, hol van a súlytöbblet, derék bőség, csípő bőség, mellbőség, combkerület és hogy mennyit szeretnél fogyni. mozogsz-e vamit, ha igen mit heti hányszor és hány percet? Ja és fiú vagy-e vagy lány?
2013. jún. 27. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!