Hogy fogyjak tejallergiával?
Sajnos a tejfehérjére vagyok allergiás nem a laktózra, ezért semmiféle tejterméket nem ehetek.
Szójatejet és szójajoghurtot szoktam enni, de nem tudom hogy ezek ugyan úgy jók e fogyás mellett.
Valaki segítene összerakni egy diétát?
Nem értem a problémát! Nem eszel tejterméket és kész.
Ha mozogsz, nem tömöd magad szénhidrát dús ételekkel, akkor nem kell aggódnod.
Hajrá!
Bakker milyen kérdés.. megértelek.
Allergiás vagyok az ATOMBOMBÁRAAAAA meg a gyilkos galócára. Sokáig nem tudtam hogyan lehetek szálkás, erős és élettel teli ilyen ételek nélkül, de hát végül rájöttem hogy az ember természetes táplálékai a zöldségek és állati eredetű táplálékok. Így hagytam a mérgező gombát, meg a termonukleáris tömegpusztító fegyvereket is.
Természetesen tejféléket és gabonákat sem eszem, hiszen azok sem zöldségek, húsok vagy gyümölcsök.. ha érted mire célzok :)
Bocsi a terjedelmes és talán nem éppen frappáns körítő szövegért, de bízom benne hogy becsapódáskor nagyot fog robbanni, és leesik mire célzunk.. normális ember eleve nem eszik tejet!
De ez a szójára is igaz! A kínaiak ismerik a szóját, kényszerből fogyasztják, de nem szeretik. Jó dolgunkban ne vegyük fel divatból azt a szokást, hogy megesszük mások legrosszabb kajáit.. inkább tanuljunk tőlük: együnk sok friss zöldséget, gyógynövényeket.
Tejet inkább kókuszból készíts, vagy kesudióból, mandulából, nem hiszem hogy sokkal drágábbak mint a szójatej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!