Hogyan fogyjak le? (bővebben lent)
166 cm vagyok és 53 kg, tudom, hogy ez a megfelelő arány meg minden, de mégis van rajtam kb. 6-7 kg súlyfelesleg. És nem úgy értem, hogy duci vagyok mert tényleg az a "homokóra" alakom van csak látom, hogy elől domborodik a felesleg ("előre" hízok). Nem szeretem a diétákat mert azt olvastam, hogy először az izmok bomlanak le vagy valami hasonló, és én sportolok is, szóval nem csak álmodozom, hogy jó lenne lefogyni. De ez a súlyfelesleg sehogy nem megy le pedig itnenzíven kosárlabdázom (heti 4 db 2 órás edzés, egyesületben) és rendszeresen járok táncra is, szóval sokat mozgok. És ezeket nem csak most kezdtem hanem már 3-4 éve csinálom rendszeresen. Kiskoromban viszont olyan vékony voltam, hogy a bordáim kilátszottak mert volt egy nagyobb betegségem, és utána is ilyen nádszál vékony voltam. Utána persze örültünk, hogy rendes lett a súlyom de, ennek esetleg van valami köze ahhoz, hogy nem megy le? Mert erre is gondoltam... És egyébként meg nagyon gyakran vagyok beteg hosszabb időre (tavaly másfél hónapot hiányoztam egyhuzamban) és ilyenkor 1 kg sem megy le... Valami ötletetek nincs, hogy esetleg, hogyan tudnék fogyni? Mert nekem egyébként semmi bajom a testemmel, mert én nem tartom magamat kövérnek vagy bárminek csak nyáron azért mégis zavar...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!