Kollégiumban fogyás?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kollégista lettem és felszedtem pár kilót, amúgy is jócskán volt már fölösleg rajtam és ez csak rosszabb lett. Az lenne a kérdésem, hogy mit egyek reggelire és vacsorára, olyat, ami nem túl drága és nem kell hozzá főzőcskézni, szóval ilyen koleszképes legyen. :)Nagyon el vagyok keseredve, legalább 15kg-t kéne fogynom, olyan májusig tervezem. A mozgás az már megvan.
Még egy kérdésem lenne, a derékbőségem 82-3cm, a haskörfogatom 89cm. Az sok, vagy már esélyem lehet az ebből fakadó betegségekre? Nagyon aggaszt a pocakom, minden ruhámból kilóg. :(
Köszönöm a segítséget!
2013. jan. 2. 14:38
1/3 anonim válasza:
Nálunk a suli melletti sparban lehet ilyen salátákat összeállítani, öntettel, biztos ott is van ilyen hely ahova te jársz. Ehhez piríts meg kis csirkemellet vagy bőr nélküli combfilét kevés olajon, majd fűszerezd. kész is a vacsi, én heti háromszor ezt vacsorázom mikor koliban vagyok. Vagy vegyél egy menüt, a főételt edd meg ebédre, ha könnyebb a leves akkor hagyd meg vacsorára, én heti egyszer ezt szoktam, a maradék egy napon pedig gyümölcsöt eszek natúr joghurttal. A reggelim saját kezűleg összeállított müzli tejjel vagy joghurttal.
2/3 anonim válasza:
Többet kell eljárni bulizni, úgy aztán gyorsan lefogy az ember, ha nincs pénz kajára:D
3/3 anonim válasza:
Zöldséget tudsz enni? Cukor, liszt, tej nélkül? Mert akkor meg van oldva minden problémád :)
Esetleg húst?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!