Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kollégiumban fogyás?

Kollégiumban fogyás?

Figyelt kérdés

Hogy tudnék kollégiumban fogyni és sok centitől megszabadulni? 170cm vagyok és 62kg 10kg-t szeretnék fogyni! Ne mondjátok, hogy az túl kevés lenne, csak légyszi segítsetek, voltam már ilyen súlyú és nem volt olyan túl vékony. :) Egy átlagos napom:

Reggeli: fél pohár tea, fél zsömle vagy egy pici kenyér margarinnal vagy sajtkrémmel (borzalmas szalámikat adnak)

Tízórai: péksütit kapunk meg valami gyümölcsöt

Ebéd: valami leves, mellé általában tészta vagy főzelék

Uzsi: hát szoktam csokit meg ilyeneket nasizni

Vacsi: gyümölcs, vagy zöldség

Sport: heti 1 óra úszás, 3x1,5 óra konditermi súlyzózás, kéthetente 1,5 óra kosárlabda, 2x30 perc futás, 3x 45 perc tesi

Méreteim:

Mell: 90cm

Derék: 74cm

Csípő: 97cm

Comb: 54cm

Most 29-30-as nacikat hordok, újra a 26-27-es gatyóimat szeretném hordani! Nagyon elszánt vagyok, bármit megteszek, hogy ezeket elérjem, kérlek adjatok segítséget, ötleteket! :) Köszönöm!

2012. nov. 21. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Reggelire egyél többet mondjuk tk kenyeret és ne szalámikat egyél hanem sonkát a csoki nasit el kéne hagynod ha megteheted inkább vegyél aszalt gyümölcsöket néhány borzalmas de pl az áfonya meg az eper olyan mint a gumicukor vacsira nem jó a gyümölcs ha van valami tűzhely féleség inkább csinálj magadnak sovány húst, vagy vegyél túrót, tojást akármi ami fehérjében gazdag a sport az jó
2012. nov. 21. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:
77%
Neked is inkább a pszichológust tudnám javasolni, ha 170 cm-esen 52 kg akarsz lenni.
2012. nov. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!