Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan formálhatnám magam?

Hogyan formálhatnám magam?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér csak formátlan.

Homokóra alakom van és szeretném jobban kihangsúlyozni az alakomat. Mivel formálhatnám a lábamat és a fenekemet?

Leszeretnék fogyni nyárra. Gondolom diétázni is kéne hozzá.

168cm

54kg

mellben:90

derékban:65cm

csípőben: 90cm vagyok.

16/L

Tudnátok tippket adni és hogy milyen gyakorlatokat végezzek? Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés mielőtt valaki azzal jönne.

2013. jan. 1. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A súlyod ok azzal nem kell sokat bajlódni, a diétád annyi lenne hogy sok fehérjét eszel (2*testsúly=gramm fehérje) vagyis neked minimum 108 gramm fehérje kellene naponta. Simán futni kell meg fegyencedzést csináld, ahogy írod nem lehet rossz formád csak még kicsit kell formálni.
2013. jan. 1. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok csak annyit kérdeznék még hogy hol laksz és a keresztnevedet szeretném még tudni :D
2013. jan. 1. 11:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Komárom és Georgina.
2013. jan. 1. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Mondják hogy nagyon jó az alakom, de a combom összeér....:S
2013. jan. 1. 12:03
 5/5 Awful11 ***** válasza:

Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm ch. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojás. Szénhidrát: zöldség, rizs, zab teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta. 3 óránként kajáljál, napi 6-7 étkezésnek kéne lenni. Igyál min. 2 liter vizet. Ne egyél sok szénhidrátot, hanyagold a cukros kajákat,gyorskajákat, péksütiket és a tejet. Kell még aerob edzés is, tehát végezz napi min. 1 órás testmozgást, ami lehetőleg futás, biciklizés vagy ugrálókötelezés legyen.

itt találsz minta étrendeket is: [link]

2013. jan. 1. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!