Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor egészséges a tej...

Most akkor egészséges a tej vagy nem?

Figyelt kérdés

Olyan sokan mondanak sokfélét a tejről. Az egyik oldal azt mondja, hogy nem egészséges, hízást okoz, fölösleges; mások pedig azt állítják nagyon fontos, nélkülözhetetlen, egészséges... Most akkor mit higgyek el?

Amúgy azt vettem észre, hogy akik tejérzékenyek, azok általában vékonyak is, de gondolom azért, mert nagyon sok mindent nem ehetnek... Szóval nem vagyok biztos benne, hogy azért vékonyak, mert nem esznek tejtermékeket.

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. dec. 30. 18:01
1 2
 11/16 anonim válasza:
55%

Hát én borzasztóan szeretem a tejet, meg mindenféle tejterméket is, túrót, sajtot, stb.

Turmixban, shake-ben is...

2013. jan. 22. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Betudhatod a bennük található ópiátoknak.
2013. jan. 22. 15:21
 13/16 anonim válasza:
36%

Anno utánanéztem a kutatási eredményeknek. Találtam mindenfélét, így ez nem volt mérvadó. Meghallgattam sok pro és kontra érvet, de ezek sem győztek meg teljes mértékben semmiről.

Ezért fogtam magam, és kipróbáltam, hogy hogyan érzem majd magam akkor, ha nem fogyasztok tejet.

Nekem bevált; én sokkal jobban érzem magam mióta nem fogyasztok tejet.

2015. márc. 12. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Én szak szimplán azért nem iszok tejet, mert túl sok benne a kalória. Igazából tudom helyettesíteni az étrendemben nagyon könnyen és szerintem nem egy akkora különlegesség, hogy az ember ne tudjon nélküle élni :D Én átálltam a mandula/kókusz/zabtej használatára (cukormentesek persze). Ha az ember egy kicsit szemfüles, meg tudja venni akciósan. Én több hónapra előre szoktam vásárolni belőlük, ha jó áron találom őket valahol.
2021. ápr. 12. 10:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Kíváncsi voltam, mennyit változott a "közvélemény" 2012 óta. :D
2021. ápr. 13. 20:06
 16/16 Archduke88 válasza:

Igyátok a tejet mint az állat he!!!

Egészségesebb mint az atombomba sugárzás!!!!!

Putin már nyomni akar úgyis....

xxxDDD

2022. szept. 5. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!