Most akkor egészséges a tej vagy nem?
Olyan sokan mondanak sokfélét a tejről. Az egyik oldal azt mondja, hogy nem egészséges, hízást okoz, fölösleges; mások pedig azt állítják nagyon fontos, nélkülözhetetlen, egészséges... Most akkor mit higgyek el?
Amúgy azt vettem észre, hogy akik tejérzékenyek, azok általában vékonyak is, de gondolom azért, mert nagyon sok mindent nem ehetnek... Szóval nem vagyok biztos benne, hogy azért vékonyak, mert nem esznek tejtermékeket.
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát én borzasztóan szeretem a tejet, meg mindenféle tejterméket is, túrót, sajtot, stb.
Turmixban, shake-ben is...
Anno utánanéztem a kutatási eredményeknek. Találtam mindenfélét, így ez nem volt mérvadó. Meghallgattam sok pro és kontra érvet, de ezek sem győztek meg teljes mértékben semmiről.
Ezért fogtam magam, és kipróbáltam, hogy hogyan érzem majd magam akkor, ha nem fogyasztok tejet.
Nekem bevált; én sokkal jobban érzem magam mióta nem fogyasztok tejet.
Igyátok a tejet mint az állat he!!!
Egészségesebb mint az atombomba sugárzás!!!!!
Putin már nyomni akar úgyis....
xxxDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!