Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy kg-ban nem...

Miért van az, hogy kg-ban nem fogyok, csak centiméterben?

Figyelt kérdés

Centiben megyek össze, havonta 3centi kb, de a kilókon nem látom, még mindig 60kg vagyok a 172cm-hez.

Egyébként, csak úgy mellékesen, mikor elkezdtem júniusban:

mell:90

derék:70

csípő(sima):90

csípő(fenék):100

comb felül:55

comb alul:45

Most, augusztus végén:

mell:85

derék:63

csípő(sima):85

csípő(fenék):95

comb felül:50

comb alul:39

Látjátok? Centiben van változás, kilóban pedig semmi! Mitől függ ez?

2009. aug. 25. 16:11
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem, bár nem vagyok szakértő azért mert a zsírszövetek izomszövetekké alakultak és annak is van súlya.
2009. aug. 25. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy izomszövet azt hiszem 10X nehezebb mint egy zsirszövet. De a X-es értékben nem vagyok biztos:)
2009. aug. 25. 16:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor ez jót jelent nem? Szóval, jobb így, hogy centiben fogyok és kilóban nem, minthogy kilóban igen és centiben nem... vagy úgy kellene lennie, hogy egyformán fogyjak centiben és kilóban is?

köszi, h írtatok!! :)

2009. aug. 25. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
örülj neki az uccán ugyis a centit láttyák nem a kilodat nem a kilod fog bombán kinézni hanem te mert vékonyabb lettél
2009. aug. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!