13 éves vagyok és kicsit"husisabb" és le szeretnék adni 3-4 kilót. Erre van valami jó módszer ami nem terheli annyira meg a gyomrom meg a szervezetem?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 16:02
1/6 anonim válasza:
A "husisabb" alatt mit érthetünk. :) Kiló és magasság?
Én 55 kg voltam kicsit kevesebb mint egy éve most 45 kg és 158cm vagyok. Szívesen segítek.
2/6 A kérdező kommentje:
47 kg vagyok és 160 cm magas.. tudom hogy ez a "normális" de nem vagyok megelégedve magammal.
2012. dec. 27. 18:30
3/6 anonim válasza:
hús, zöldség, gyümölcs, magok, tojás, hal, más nem :)
4/6 anonim válasza:
Az első komizó vagyok. Sportot tudnék ajánlani, mellette ehetnél rendesen. A lényeg, hogy sokszor keveset.
6/6 anonim válasza:
én ugyan így voltam 13 évesen.. :) aztán elkezdtem kézilabdázni, majd focizni utánna biciklizni :D az eredmeny kiváló :D még van h meg is szolnak h
milyen jó az alakom v a hátam mögött mondják h de jó neki h ilyen vékony.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!