Vékony lányok! Ti mit szoktatok enni? És miből mennyit? Oda szoktatok figyelni magatokra, életmódot folytattok, vagy csak adottság?
Hát, relative vékonynak számítok: 156 cm-hez vagyok 46-47 körül. Mindig is sokat mozogtam, 6 évig görkoriztam, szinte minden nap, ha jó idő volt, legalább 2-3 órát, rengeteget túráztam, majdnem egész Magyarországot bejártam, másfél évig táncoltam (showtánc), és ezzel párhuzamosan amatőr szinten akrobatikáztam (ez a kettő összesen heti 6-8 órát jelentett). Ezen kívül volt, hogy otthon is edzettem, eljártam futni, aerobikoztam a kertben. Most nem nagyon van időm és energiám erre, de szeretnék újra mozogni. Az első fizumból a fitnessbérlet lesz az első, amire beruházok =)
Evésre nem nagyon szoktam figyelni, rettenetesen válogatós vagyok, örülök, ha találok olyat, amit hajlandó vagyok megenni. Inni viszont szinte csak teát iszok, kevés cukorral, napi 2-3 litert.
Senki nem írja a korát, pedig az nagyon fontos!
Én 174/52 kg, és 30/L.
Én nagyon keveset eszem, vegán vagyok, tehát igen, figyelek arra h mit és mennyit eszem. És rengeteg mindenről lemondtam már, de az h vékony vagyok, kárpótol mindenért!
Ha vékony akarsz lenni, és maradni, koplalj. Kevés szinhidrát, sok zöldség, gyümölcs. Finomított élelmiszerek, kész ételek felejtősek. Csak természetes, minél kevésbé módosított alapanyagok. Minimális mennyiség, csak amennyi elveszi az éhségedet. Ha már ettél, mozogd le. Legyél aktív egész nap.
Ja, és adottságaim szerint vhol 65 kg körül lennék...Szóval nem, nem voltam "szerencsés"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!