Ez jó módszer? 2 hétig nem eszek semmit csak almát kb.
napi 5-10dbot és mellé light cola?
Figyelt kérdés
Mennyit tudnék így leadni? Sikerülne végre 54kgnak lennem?
2012. dec. 2. 13:03
1/8 anonim válasza:
Nem, az egyoldalú táplálkozás sosem jó.
2012. dec. 2. 13:19
2/8 anonim válasza:
Ez nem így működik... Rohadtul ne igyál kóólát ez az első.. A második pedig az h nagyon komoly következményei lehetnek annak ha nem táplálkozol rendesen... A fogyás lényege nem az h éhezünk hetekig utána meg folyt köv... Keress rá góógglééban hogy fogyókúrás étrend.. Olvasgass utána.. Ha csak almát eszel alig kerül táplálék a szervezetedbe.. Semmi fehérje semmi szénhidrát semmi zsír.. <-- igen zsír én foglalkoztam testépítéssel mindegyikre szüksége van a szervezetednek akkor is ha fogyni akarsz...
2012. dec. 2. 13:21
3/8 anonim válasza:
Az az érzésem, hogy annyi alap hiányzik nálad táplálkozásról, hogy a saját bőrödön kellene megtanuld mennyire hatásos lesz ez.
Szerinted mi az ember természetes tápláléka? A cólát még megértem..
2012. dec. 2. 13:22
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ezeket kellene enni: de ez csak az én hülyeségem
sok zöldség,gyümölcs,hús és a gyümiölcsön kivül még valamilyen szénhidrát ami nem ez az agyoncukrozott kenyér,amit ma árulnak( pár napig nem tudtam enni még nyáron és 3.nap reggel egy zsemlével kezdtem hát olyan édes vol,mint valami szirup csak azér gondolom,hogy agyoncukrozzák..) ja meg víz.. + erre nincs szüksége a szervezetemnek ,de néha bűnözésként belefér mértékkel süti vagy valami édesség mondjuk karácsony,névnap,szülinap..stb.
2012. dec. 2. 13:29
5/8 anonim válasza:
igen! orvoscsapatom gratulál ehhez az egyedülállóan hatásos diétáért!!!
üdv, dr Sarlatán Britniszpirsz
2012. dec. 2. 14:16
6/8 anonim válasza:
mihez képest akarsz 54 lenni?
nem artott volna leírni
Agyatlan....
2012. dec. 2. 14:17
7/8 anonim válasza:
Akkor mégiscsak érzed hogy hogyan kéne enni. Honnan jött a kóla?
Hogy került a hús zöldség helyére csak az alma?
A kenyeret nem cukrozzák (élelmiszeripar). Szimplán a keményítő majdnem olyan mint a cukor. Édes mert cukorrá bomlik le (már a szádban).
Furán írtad ki a kérdést, de amit utána írtál már egészen jó volt fogyáshoz, egészséghez.
2012. dec. 2. 14:29
8/8 anonim válasza:
Az alma és a kóla nagyon csípné a gyomrodat, az almában ráadásul fruktóz van, tehát nem jó belőle ennyit enni, bár így lehet, hogy fogynál. Én léböjtkúráztam 2 hétig még 1-2 éve, leadtam kb. 6 kilót, de ezt sokan nem bírják és ma már én sem ajánlanám, mert ez idő alatt semmi energiád nem lenne és még rosszul is lehetnél. Intenzív fogyásra jó módszer, ha tartasz egy kevésbé drasztikus diétát és heti egy nap léböjttel szakítod meg. Én is ezzel kísérletezem, paleo+péntekenként böjt (mondjuk most két napig böjtöltem, de az már nagyon kellemetlen), 1 hét alatt lement 1,5 kg. De a böjt ideje alatt se kólát igyál, hanem gyümölcs- és zöldségelveket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!