Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség!? Mit tegyek, hogy...

Segítség!? Mit tegyek, hogy ne vegyék észre, hogy híztam?

Figyelt kérdés
5 kg-ot híztam péntektől fogyózok, remélem január végére lemegy. Nagyon el vagyok keseredve, legszivesebben csak fekete melegítőkben járnék. Holott még ígyse vagyok elhízva. 170/60:(
2012. dec. 26. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, ez normális súly. :) de ha nem érzed magad jól a bőrödben akkor mozogj többet és egyél egészségesebben. és, hogy ne vegyék észre...húzz olyan ruhákat amiben szerinted is nagyon jó az alakod és ha van önbizalmad akkor nem nagyon fognak azzal törődni, hogy hány kilót híztál vagy sem. :)
2012. dec. 26. 11:13
 2/5 anonim válasza:

Ha tényleg nem érzed magad jól, akkor fogyózz, de ne mint egy őrült, szép lassan- fokozatosan! Szerintem pont jó a méreted, rajtam 25 kiló felesleg van + ami most jön fel kari miatt!:)

Egyébként egy fűző sokat segít, h azt a pár kilót eltakard!

2012. dec. 26. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyosak vagytok, nem érzem jól magam. Szeretném, hogy lemenjen és nem drasztikusan kb.: feleannyit eszek, mint eddig, remélem lemegy.
2012. dec. 26. 12:50
 4/5 anonim válasza:

És a barátod mit mond? Gondolom ő sincs oda érte,h te akarsz fogyni 5 kilót! Sok sikert, tuti lemegy, az a fő,h napi ötször egyél, de keveset, na meg a sok vízfogyasztás!

Boldog karit!:)

2012. dec. 26. 12:54
 5/5 A kérdező kommentje:
nincs barátom, nem rég 54-55 kg voltam és remekül éreztem magam úgy.:) köszönöm és neked is!:))
2012. dec. 26. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!