Mekkora méretű szoptatós melltartót vegyek? Jelenleg 90B-s, terhesség előtt 80B. Eddig 6 kilót híztam (ez számít-e),31 hetes vagyok.
Normál testalkatú vagyok, közepes méretű cicikkel.
A válaszokat előre is köszönöm!
Egy számmal kell nagyobb, mint az utolsó pár hétben.
Szerintem neked kell majd egy 90C-D körüli. Először vegyél egy darab nagyon olcsót (kínaiban nálunk 700ft), és ha már megszültél és látod, hogy mekkora a melled, akkor vegyél többet, esetleg drágábbat, márkásat, ha arra van igényed.
Most semmi esetre se vegyél drága melltartót!
Jó babavárást kívánok!
Én még várnék a megvételével,én azt vettem meg legutoljára.A 30. héten megálltam a hízásban egész a 36. hétig.Aztán hirtelen megint felment rám 5 kg.Én a helyedben a 36-37. hét környékén venném meg,és akkor egy számmal,és egy kosármérettel nagyobbat,úgy kényelmesen elfér benne még a melltartóbetét is.
40 h
Előző vagyok.
És a legvacakabb a szoptatósaknál, hogy van egy keresztvarrás, ami pont irritálja a mellbimbót. Mert nekem nem kellett betét, sosem szivárgott/szivárog, de ez persze majd szülés után derül ki:)
3 hós szoptatós anyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!