Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utánnra érdemes venni...

Szülés utánnra érdemes venni nagyobb méretü nadrágot (ha most nem jön rám a rég), mennyi idö mire lemegy anyi hogy rámjöjön a régi nacim? 15 kilot hiztam, ez kb. mikora menyit csökken? Ha vegyek akkor hány db. ,1 vagy 2?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nehéz kérdés mert mindenki más,de érdekelne hogy ti hogy csináltátok?Mi a jo megoldás,nem akarok fölöslegesen vásárolni mert ha hamar lemegya plussz kilok 1 része akkor már jo a régi is.Csak az a kérdés ez mennyi idö,nálatok ez hogy volt?Mennyi nagyobb ruhákat vegyek??
2008. szept. 12. 07:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szia. amíg nem húzódik vissza a pocak, addig én nem fogok venni, felveszem a pocakbetétes nacit.
2008. szept. 12. 08:03
 2/9 A kérdező kommentje:
jo de az mennyi idö kb.,lehet hülyeségnek hangzik a kérdésem de szerintem a terhesnacim leesne rolam még a korházbol hazafelé is mert elég nagy a dereka.
2008. szept. 12. 08:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 4 hónapja szültem, 16 kg-ot híztam, most 6 kg plussz van még rajtam. Terhességem elött xs-es ruhákat hordtam, hát mit mondjak, esély nincs rá, hogy rám jöjjenek. Szerintem ráérsz venni szülés után, ha kell, addig meg jók lesznek a kismama nacik is.
2008. szept. 12. 08:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudom mikorra megy vissza a has szuülés utánn???Mire jövök haza a korházbol van észrevehetö változás és ez kiloban mit jelent?Irjon olyan akinek van tapasztalata,muiben mentetek haza??
2008. szept. 12. 09:03
 5/9 anonim ***** válasza:
9%
Hát én haza semmiben, mert itthon szültem, de azt tudom mondani, hogy néhány nap alatt látványosan lejjebb ment a hasam. A régi nadrágjaimat viszont csak kb. másfél héttel szülés után tudtam felvenni. Viszont szerintem kár ennyi időre másikat venni. Ha szerencsés alkat vagy, te is gyorsan visszaállsz az eredeti méretedre. Addig meg én melegítőnacit, aerobicnacit hordtam, azok azonnal feljöttek. De mondom, nálam másfél hét volt az egész. Szerintem ne vegyél új nadrágokat, aztán ha azt látod, hogy mégsem megy olyan gyorsan a pocak visszahúzódása, még mindig ráérsz vásárolni.
2008. szept. 12. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 4 hónap után még mindig nem ment vissza a hasam, persze kisebb, de közel sincs még a szülés elöttihez (sajnos). Minden alkattól függ, várd meg míg megszülsz, majd utána vásárolsz, ha kell, ha szerencsés vagy, akkor nem kell majd.

Második voltam.

2008. szept. 12. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem szülés után kb. 4-5 hónappal ment vissza a hasam, meg a felesleg akkor kezdett eltünni, igy én szülés után 1 hónappal vettem 2 nadrágot, ami jó volt rám, utána szépen lassan rámjöttek a régiek.

Meglátod, hogy milyen mértékben fogysz, de szülés után egyből ne vegyél még nagyobb nadrágot szerintem, legfeljebb ha pár hét elteltével sem lesz látványos a plussz kiló eltünése, akkor érdemes.

2008. szept. 12. 10:27
 8/9 anonim ***** válasza:

szülés utánra jó lesz még pár napig a pocis nacid is, egyszerre nem megy vissza, nekem utána ugy nézett ki,mint amikor kb. 20 hetesen, rá két hétre ment vissza..a csipőcsontod viszont lassabban fog visszahuzodni,nekem még 1 számmal nagyobb naci kell mint előtte

8 hete szültem

2008. szept. 12. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 5,5 hónapja szültem és még mindig 1 számmal nagyobb nadrág kell (38 helyett 40-es). A hasam hamar visszahúzódott (kb. 2-3 hét), viszont a csípőm még mindig szélesebb, mint a terhesség előtt volt.
2008. szept. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!