Ez a test valóban vonzó a férfiak többségének?
Nekem ez kifejezetten nem tetszik.
Mindenki hangoztatta Kim Kardashian tökéletességét, utána néztem, és puff. Valóban ez tetszene a többségnek?
Úgy tűnik nekünk nőknek kevésbé tetszik ez, most így megkérdezve az ismerőseimet.
Bár én mindig a nőknek akartam tetszeni. Sokkal nagyobb elismerés, amikor egy nő fordul utánam vissza.
Köszönöm a válaszokat.:]
fiú vagyok (21 éves) és nekem mindig is a sportos, vékony lányok tetszettek jobban, nem az ilyen lógnak a mellei, nagyon nagy segge van, összeérnek a combjai (ilyen pózban egy sportosabb lánynak sztem nem.. a hasa mondjuk egész lapos, de pl ha leül már biztos nem így néz ki :D szóval nekem ennél sokkal vékonyabbak tetszenek.
itt van pár jó: [link]
ezek tök jók pl :) mellben nekem az tetszik ami feszes és kicsi, a nagy nem tetszik :D
igen vonzó.
viszont a combja az nagyon nem jó.
ott egyértelműen látszik,hogy hiába a remek örökletes arányok,életében nem sportolt soha,mert semmi izom-forma-nincs a combján.
ezt nevezik répa combnak.
Nő vagyok és nekem nagyon tetszik, van formája, alakja, van mit fogni rajta és mégsem folyik.
A többségnek tuti ő tetszik, az izom sok férfinak taszító és a csont is. (meg a háj is, de ő nem kövér)
Nagyon jó alakja van es szexi, kivanatos
27/F
Gyönyörű, és ezt nőként mondom!
21l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!