Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a test valóban vonzó a...

Ez a test valóban vonzó a férfiak többségének?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem ez kifejezetten nem tetszik.

Mindenki hangoztatta Kim Kardashian tökéletességét, utána néztem, és puff. Valóban ez tetszene a többségnek?

2012. dec. 25. 18:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
ja, valóban vonzó ez a nőci,
2012. dec. 25. 18:15
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom azért szidod, mert neked nem ilyen az alkatod. Ugyan azt csinálod, mint mikor a duci hölgyek szidják a sportosakat, hogy "csontokkal nem jó játszani". Tapasztalataim szerint a férfiak a sovány lányokat részesítik előnyben, most ez a "divat". Ettől függetlenül rengeteg pasi bolondul az ilyen homokóra alkatért, nem lehet általánosítani. Nekem is tetszik amúgy.
2012. dec. 25. 18:26
 3/18 BreezyArt94 válasza:
76%
Erdekes hogy neked nem tetszik, izles kerdese. Ez nalam 10/10 ; 18/F
2012. dec. 25. 18:26
 4/18 A kérdező kommentje:

Nekem is homokóra alkatom van, ennek ellenére sportos vagyok, és izmos, karcsú, és elég sok munkám van benne.

Így elég rossz belegondolni, hogy úgy futnak utánam a férfiak, hogy titkon a Kim-félék jönnek be nekik.

2012. dec. 25. 18:27
 5/18 Szolovjov válasza:
75%
Tényleg nem rossz, de nem mondom hogy nekem kizárólag egy ilyen alkatú nő tud tetszeni. Sokféleképpen lehet szép egy nő.
2012. dec. 25. 18:27
 6/18 anonim ***** válasza:
54%

Ez nálam 8-9/10 mert nagy a sexxee azaz tetszik!

Ha nem lenne ilyen széles a csípője akkor lenne 10!

2012. dec. 25. 18:29
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is szuper az alakja !
2012. dec. 25. 18:43
 8/18 anonim ***** válasza:
19%
hát én semmi pénzért nem akarnám hogy ilyen alakom legyen, még ha tetszik is a férfiaknak. vékony, magas, nyúlánk vagyok. kicsit széles a csípőm, de normálisan, nem pedig így...fuu... amúgy pedig minden pasinak más jön be. :)
2012. dec. 25. 18:53
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindegyiknek, de sokan vannak, akiknek igen. Én nő vagyok, nekem ez az ideális és tökéletes alak, ezt szeretném elérni, szerintem egyszerűen gyönyörű. Én pont nyúlánk és izmos nem szeretnék lenni, pedig ha fogyok, pláne, ha sokat tornázok, sajnos pont olyanra fogyok. :(
2012. dec. 25. 18:57
 10/18 anonim ***** válasza:
32%
Én a helyében fogynék. Szerintem ronda: nagy a melle és vastag a combja. Le lehet pontozni, de én akkor is így gondolom.
2012. dec. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!