Ti hova híztok először?
Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok kort,nemet meg azt, hogy milyen alakotok van pl: körte, alma stb.2012. dec. 15. 18:07
1/14 anonim válasza:
Körte alkat, először combra és fenékre, majd hasra hízok. Felülre szinte semmit. :(
2/14 anonim válasza:
Nem tudom, körte és homokóra keveréke. Combra és fenékre hízom leginkább, hara mellre szinte semmi, viszont ha lefogyok, akkor a vállam szélesebb a csípőmnél, ami nem tipikus a körtére. Ezért gondolom, hogy ennek a kettőnek a keveréke vagyok.
3/14 anonim válasza:
Ugyanaz mint a második. Inkább combra.
4/14 anonim válasza:
körte. combra és fenékre először, meg a fenék feletti úszógumi is hamar elkezd vastagodni, ha hízom. 20L
5/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. dec. 16. 00:10
6/14 anonim válasza:
Én is csak combra és csípőre. A hasamon és onnantól felfelé soha nem megy semmi, szóval ott vékony vagyok hála istennek...
8/14 anonim válasza:
Mindenhová egyenletesen hízok, alsó és felsőtestre is. Viszont ha nagyon nagy a súlytöbbletem akkor az már a derekamra, hasamra rakódik le. Tehát ezek alapján alma testalkatom van. Fogyáskor mindenhonnan egyenletesen fogyok, de legnehezebben a hasamról megy le, szinte utoljára.
9/14 anonim válasza:
Nalam ez fura, mert regen combra es fenekre hiztam eloszor (sott hasra szinte nem is), aztan ugy 23 eves korom korul megvaltozott ez, es inkabb hasra hizok, combra, fenekre kevesbe. Szoval nem is ertem!!
10/14 anonim válasza:
Amugy pedig homokora alkatom van, de nem vagyok elhizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!