Ma annyit zabáltam mint egy disznó, rettentően sokat főleg este, ezért januártól fogyi velem tartasz?
Figyelt kérdés
reggeli 175g kefír, 1narancs, 1alma 1 tál zabkása
3felé "ebédnél" 1 sült csirkecomb, 4ek rizs, 1nagy sz ppárolt pulykamellfilé 3db uborka
fél 8kor 2nagy sült csirkecomb, fél sz párolt hal, 2nagy sz párolt pulykamellfilé, 4db uborka
165/53
2012. dec. 24. 21:09
11/16 anonim válasza:
Ezzel az étrenddel nem szedtél fel semmi plusszt :) a hús nem hízlal, 4 kanál rizs se, és a reggelid se. Jó ez az étrend, tetszik :) paleoba is beillik úgy ahogy:) én is jól teleettem magam :D én narancsos lazacot, saját készítésű nyers liszt és cukormentes zserbót, gyümölcssalátát, sült répát ettem, meg szőlőt, meg most nem jut eszembe mit:D a tied talán még jobb is :)
12/16 anonim válasza:
az összes ilyen nyomorult, hisztis, 'bordámkinnvan de ooolyan kövééér vagyok' tinip.nának úgy feldugnék egy téliszalámit a retkes pics.jába
k.rva sokat ettél b.zdmeg, szerintem menny és okádtasd meg magad
kib.szott disznó kövér vagy, hájas koca, undorító
gratulálok..
13/16 anonim válasza:
moderáljátok nyugodtan
lehet hogy vulgáris voltam, de jó lenne, ha az ilyen szánalmas tinik leállnának ezzel
15/16 anonim válasza:
én zöld pacsit adtam válaszoló mert igazad van.
16/16 anonim válasza:
Ilyenkor annyira remélem, hogy valami unatkozó, idióta írja ki a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!