Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyáron 70 kg voltam este most...

Htj0ker kérdése:

Nyáron 70 kg voltam este most meg már 75. jó öltet amit lent leírtam?

Figyelt kérdés
nyáron úgy sikerült leadnom 8 kilót hogy koplaltam (nem reggeliztem hanem leginkább csak ittam ebédeltem meg vacsoráztam) ez nagyon sikeresnek bizonyult számomra, most is ezt csinálnám csak még mellé tennék szaunát meg konditermet mert izmosodni is szeretnék. Szerintetek ez jó ötlet?

2012. dec. 12. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha koplalsz, akkor nem fogsz izmosodni. :D
2012. dec. 12. 21:55
 2/10 A kérdező kommentje:
mert? :o
2012. dec. 12. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
először úgy olvastam, hogy ennél mellé szaunát és konditermet :DD
2012. dec. 12. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Azért, mert koplaláskor a szervezet az izmokat kezdi lebontani, hogy energiához jusson. Valamint az izmosodáshoz sok fehérjét kell bevinned.

2012. dec. 12. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?Koplalsz és azt sem tudod mit csinálsz, de még a kérdést se bírtad normálisan megfogalmazni.
2012. dec. 12. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
A sok fehérje = izom csak mítosz.Viszont a koplalással semmi jót nem teszel és úgy tényleg lehetetlen izmot építeni, maximum bontani.Inkább lődd be a napi súlytartási kajádat és úgy eddz, na úgy lehet egy kis izmot építeni miközben fogysz.
2012. dec. 12. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Uhhhhh....most döntsd mar el , hogy fogyni akarsz, vagy izmosodni? Izmosodashoz több kcal kell enned, mint amennyit elhasznalsz, fogyashoz meg kevesebbet... Elégge paradox dolgokat beszelsz..
2012. dec. 12. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Szaunázni miért akarsz bébi? Ott akarsz fekvenyomni? :)
2012. dec. 12. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha ebédeltél meg vacsoráztál abban mi a koplalás?

Én reggelizek és ebédelek. Ha este éhes vagyok eszek egy kicsit, épp annyit hogy ne legyek éhes ha meg nem akkor nem is eszem.

2012. dec. 13. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Este 75 kg voltál.

Mérd meg magad reggel evés-ivás előtt. Nekem 3 kg különbség szokott lenni.

2012. dec. 13. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!