Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok! Fiuk! Hogy tudnék...

Lányok! Fiuk! Hogy tudnék fogyni? F18

Figyelt kérdés

Sprotoló vagyok és lekéne adnom pár kilót és a test zsirszázalékot 10 % alá vinni és utánna tudnék megfelelő teljesitményt nyujtani a sportágamban.

Adjatok valami tuti ötleteket mert akár menyit is sportolok a sportágaban az nem elegendő hogy lefoggyak.

Diétázin nem diétázok és étkezésre sem ügyelek.

A fogyásra szánt idő tartam kb 4 hónap napi 2 óra edzés lehetséges

2009. aug. 24. 13:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
tudom hülyeségnek hangzik a 10% alá de a velem együtt sportóló emberek kb 7 % os a test zsir százalékuk van.
2009. aug. 24. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:
ez nagyon veszelyes!!!! a ferfiaknal nem tudom a konkret problemakat, de noknel az ennel magasabb, de amugy veszesen alacsony testzsirszint a menstruacio kimaradasahoz es egyeb zavarokhoz vezet. semmikepp nem ajanlom, a teljesitmeny nem a testzsirszint fuggvenye. egyedul a "mutogatos" sportoknal szamit ez, pl.kulturizmus es esetleg a modelleknel. semmikepp nem ajanlom, nem erdemes tonkretenni magad 1 sportert. a nemi hormonok (pl tesztoszteron, osztrogen) koleszterinbol kepzodnek!!!! a sejteket vedo membran lipidek nelkul torekennye valik. es igy tovabb. ha megis szeretnel csokkenteni a testzsirszinteden es megingathatatlan az elhatarozasod, semmikepp ne itt kerj tanacsot hanem keress fel 1 nutriciohoz konyito taplalkozasi szakembert. meg igyis veszleyes vizeken evezel, ne jatszadozz az egeszsegeddel!
2009. aug. 24. 13:48
 3/11 A kérdező kommentje:

nem játszadozom az egéségemmel mivel hogy most 24 es a test tömeg inexem de fogynom kell mert nagyon akadájoz még igy is a mozgásban ... nem akarom krónikusan levinni.

14-16 testömeg indexnél meg állok és sztm ott már jó is lesz minden de mondom a velem egyszinten lévők 7% alatt van

2009. aug. 24. 13:59
 4/11 A kérdező kommentje:
jaj és még valami nem az a célom hogy kronikusan kis sulyal éljek hanem alacsony zsir%kal
2009. aug. 24. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem veszélyes lemenni 10% alá férfiaknak. Nekem van egy futó ismerősöm akinek a gép ki se írta pontosan mennyi % csak kiírta, hogy 5% alatt, és szerintem 100X egészségesebb mint én a 9-10%-al. Mivel sportoló vagy ezért nem tartom valószínűnek, hogy külön kéne még valamit csinálni, egyedül diétáznod kell. Max beraksz még egy kis kardiót vagy aerob edzést. Itt van 2 link ami szerintem neked hasznos lehet:

[link]

[link]

2009. aug. 24. 14:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Nah még annyi lemaradt, hogy a bmi-t felejtsétek el az semmit nem mutat biztosra... megint felhozom a 90 kilós testépítőt példának a bmi mutathat neki 30 ha a testzsírja 7%.
2009. aug. 24. 14:14
 7/11 A kérdező kommentje:

az első komentelőt nem igazán értem.

a többieknek köszönöm.

2009. aug. 24. 14:17
 8/11 A kérdező kommentje:

és még egy lineket is csatolénk ehez

[link]

itt is le van irva hogy 10% alatt ideélis még 20-39 év közt köszi

2009. aug. 24. 14:18
 9/11 A kérdező kommentje:
AM 18 éves srác vok
2009. aug. 24. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocsi, de mivan? :D

14-16-os testtömegindex? :D

azt hogycsinálod? :)

Még ha a testzsírszázalékodat csökkented, az izom akkor is sokkal nehezebb lesz mint a zsír, tehát hízni fogsz, amivel a testtömegindexed is nő. Én nem ismerek élő embert 15ös testtömegindex alatt..:D Szóval nemértem hogy gondoltad, de lehet, hogy félreértettem valamit..:D

A testzsírszázalék méréshez meg nem értek igazán.. :)

2009. aug. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!