Lehet fogyni az ünnepek alatt?
Hogyne lehetne én is tervezem. :)
Mértéket kell tartani. :)
Hajrá neked is!
Lehet fogyni is, és úgy is, hogy MINDENBÖL eszel az ünnepek alatt, csak mindenböl keveset.
A tányérodra kis adagokat szedj, evés közben pici falatokat egyél, sokat beszélj az egyes falatok között - igy nem lesz feltünö, hogy keveset ettél, és nem lesz nagyon hamar üres a tányérod.
Én évek óta soha sem hizom az ünnepek alatt, annak ellenére, hogy senki nem veszi észre, hogy odafigyelve eszek
SOk sikert!
Rövid távon bejöhet a kevesebb evés.
Viszont én ezt csalásnak érzem, főleg magatokkal szemben. Mivel ti semmiben sem vagytok kevesebbek, mint ezelőtt, így alapvetően ugyan annyi táplálékra van szükségetek mint eddig. Éppenséggel minőségi és jól hasznosítható táplálékokra, ez ünneptől független..
Ha kibírod hogy ne egyél a sok finomságból annyit akkor sok sikert!:)
Bár évente egyszer van ilyen nap amikor jókat lehet kajálni, én ezt kihasználom fogyni ráérek máskor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!