Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tavaszig le tudok fogyni?

Tavaszig le tudok fogyni?

Figyelt kérdés

8-10 kg-ot szeretnék. 65 kg vagyok jelenleg és a cél 58 kg alá menni.

Sport: Béres Alexandra A legjobb formád DVD, sztriptíz táncot szeretnék tanulni.

Diéta: nincs, mert nem tudok diétát tartani, esetleg úgy ha rendelem az ételt, de hozzánk senki nem szállít, mert messze vagyunk a nagy városoktól.

25 éves vagyok, van egy másfél éves lányom, aki leköti az időm nagy részét, mert csak én vagyok neki. Nagyszülei nincsenek, az apja rengeteget dolgozik alig látjuk, akkor tudok tornázni, ha alszik.

Ezek tudatában mit ajánlanátok?

2012. dec. 23. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:

sima matek.

ha több a bevitt kalória,mint amennyire igénye van a testednek,hízni fogsz,vagy tartod a súlyod.

a ba torna meg átmozgat,jót tesz,de nem egy eget rengető a cal igénye.

ha nincs más akkor csináld azt de utána ugrókötelezz fél órát.

az rendesen égeti a kalóriát.

2012. dec. 23. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Diéta nélkül nem fog menni, mert a fogyás kalória bevitel és kalória leadás... egészséges étkezés nélkül képtelenség lefogyni, illetve le lehet, de nagyon sokáig tart... csak ezzel a sporttal te nem adsz le tavaszig 10 kg-t
2012. dec. 23. 22:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Amúgy is egészségesen étkezem, de nem tudok olyan diétát betartani, ami órára megmondja mit egyek.

Persze tudom, hogy kenyér, cukor, zsír nulla, de nem tudom mit tehetnék még.

B.A. DVD-m van itthon, a fent említett okok miatt esélyem nincs kondiba elmenni, itt a faluban nincs ilyen, a város pedig messze van.

De ha nincs más akkor ha a férjem délelőttös a munkahelyén akkor estére betudok menni egy-egy órára, de ez 3 hetente egy hét lenne, annak úgy lenne értelme?

Esetleg úszni tudnék járni, de az megint csak akkor ha délelőttös.

2012. dec. 25. 15:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha nagyon nehezen megy az sem baj, csak legalább 5 kg menjen le rólam, mert sok nadrágom nem tudom begombolni, ráadásul amik rám jönnek sem előnyösek.
2012. dec. 25. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
egyél feleannyit, mint eddig, nekem így szépen olvadtak a kilok lefele, sportolni se kellet, de mikor tudtam sportoltam, de volt, hogy egy hétig nem volt lehetőségem és úgyis meg volt a heti 1 kiló minusz.
2012. dec. 25. 15:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Amúgy bármit megcsinálok (sport) amit itthon lehet, ugrókötél stb

2012. dec. 25. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
gabona 0, cukor 0, zsír: SOK! és lefogysz :) sok zsír és rendes mennyiségű fehérje kell.
2012. dec. 25. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Tavaszig még 20kg-t lehet fogyni nem hogy 10-et.
2012. dec. 25. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!