Eszközök nélkül szeretnék fogyni és egykicsit erősödni. Hogyan?
24 éves férfi vagyok. 178 cm/81 kg. Szereték jól kinézni, van rajtam némi fölösleg, ami látszik is, ezt szeretném eltüntetni, hogy vékony legyek.
Olyan tanácsokat, tippeket kérnék, amelyek leginkább a fogyásra irányulnak, és másodaorban egy kis erősítésre.
Nincsenek segédeszközeim, csak 1 db kis, kézi súlyzó.
A másik fontos dolog, hogy gerincferfülésem van. 10 évvel ezelőtt viszonylag súlyos volt, de már jó a helyzet, csak nem szabad megerőltetnem tartósan a gerincemet. Szoktam gerinctornát is csinálni néha.
Ezek fényében mik azok a gyakorlatok, amiket csinálnom kéne? Illetve milyen étrendet ajánlotok?
És nem gyorsan, hanem tartósan, hosszútávra akarok lefogyni.
gerincprobléma mellé,kiválóan illene az un fegyencedzés amihez nem kell sok eszköz.
a gerinc,has fejezeteknél az első lépések ismerősek lesznek a gerinctornáról.
könyvesboltban tudod megvenni,vagy le is tölthető.
ez az erő része.
az edzések viszonylag rövidek az elején,uh a kalória felhasználása nem jelentős.
erre aerob edzés kellene,ami nem ugrálós a gerinced miatt.
a szobabringa ami számításba jöhet,vagy a legjobb a kettlebell,de ennek meg kell tanulni a használatát edzésen,kb 3 hónap,aztán csinálhatod otthon is.
az egyik legmagasabb kalória égető edzésrendszer.
étrendre meg ezen az oldalon nézz ki egy kb 2000-2500 kalóriás étrendet-
görgesd le ott vannak.
Köszi.
A másik dolog, hogy ha jó idő lesz tavasszal elkezdenék futni, ilyen hidegben nem akarok ki menni.
Azt lehet gerincproblémával?
nem,mert egyoldali terhelésű,a gerincet hosszirányban terhelő,rázkódó mozgás.
uh nem úszod meg,hogy utána ne olvass a kettlebellnek:D,de segítek-
http://www.youtube.com/watch?v=mHzFUiGGvBg&annotation_id=ann..
akkor kezdhetsz kocogni,ha a gerincmerevítő izomzatod már olyan szinten erős,hogy hatékonyan be tud segíteni a munkában a gerincednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!