Az úszástól lehet fogyni?
Minden, ismétlem, MINDEN mozgás fogyaszt, ha összességében több kalóriát égetsz el vele, mint amennyit bevittél.
Nem olyan bonyolult ez :) Ha nagyon nehéz fizikai munkát végzel, akkor ehetsz bármit, akár zsírt zsírral is, akkor is fogyni fogsz, mert a szervezet elhasználja a bevitt mennyiséget. Ha egész nap a TV előtt tespedsz, és még kajáért is valakit kiküldesz, akkor már három alma is hizlalni fog.
Persze, ráadásul gyönyörű alakot csinál!
Szerintem az egyik legjobb, legegészségesebb mozgásforma!
(Ráadásul minden mozgás jó, a lényeg, hogy ne otthon tespedjen az ember!! :)
Én is imádok úszni, csak sajnos ritkán szánom rá magam, a bonyolult körítés miatt. :(((( (El kell utazni messzire, felpakolni, átöltözni, utána visszaöltözni, mindenem vizes, egy órát szárítani a hajamat, hazautazni, itthon a vizes cuccot még elrendezni... Egy óra úszás vagy 4 óra elfoglaltságot jelent. :() Pedig tök szívesen mennék én is akár naponta, annyira szeretek úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!