Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az úszástól lehet fogyni?

Az úszástól lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Tudom, nem a legintenzívebb mozgásforma, de egy ideje nem sportoltam, úgyhogy bevezetésnek szeretném. Viszont ha nem fogyok tőle, akkor nincs értelme ennek a bevezető szakasznak. Érdemes?

2012. dec. 20. 06:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden, ismétlem, MINDEN mozgás fogyaszt, ha összességében több kalóriát égetsz el vele, mint amennyit bevittél.

Nem olyan bonyolult ez :) Ha nagyon nehéz fizikai munkát végzel, akkor ehetsz bármit, akár zsírt zsírral is, akkor is fogyni fogsz, mert a szervezet elhasználja a bevitt mennyiséget. Ha egész nap a TV előtt tespedsz, és még kajáért is valakit kiküldesz, akkor már három alma is hizlalni fog.

2012. dec. 20. 08:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem a mozgástól fogysz, hanem ha a felhasznált kalória több mint amennyit beviszel kajával. Ha egész nap többezer kalóriát, kenyeret meg cukrot meg sütit zabálsz, akkor hiába úszol, nem fogsz fogyni. A táplálkozáson múlik a fogyás elsősorban, azt kell normálisan végezni.
2012. dec. 20. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
jól írták ,az úszástól egyáltalán nem biztos,hogy fogyni fogsz,
2012. dec. 20. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
De ez persze nem azt jelenti, hogy ne ússz, hanem azt, hogy mellette a táplálkozásra is figyelj.
2012. dec. 20. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ráadásul gyönyörű alakot csinál!

Szerintem az egyik legjobb, legegészségesebb mozgásforma!

(Ráadásul minden mozgás jó, a lényeg, hogy ne otthon tespedjen az ember!! :)

Én is imádok úszni, csak sajnos ritkán szánom rá magam, a bonyolult körítés miatt. :(((( (El kell utazni messzire, felpakolni, átöltözni, utána visszaöltözni, mindenem vizes, egy órát szárítani a hajamat, hazautazni, itthon a vizes cuccot még elrendezni... Egy óra úszás vagy 4 óra elfoglaltságot jelent. :() Pedig tök szívesen mennék én is akár naponta, annyira szeretek úszni.

2012. dec. 20. 09:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az úszás az egyik legjobb mozgástípus.Nem terheli meg a szervezeted és nagyon jó alakot csinál.Nem mondom hogy izmot épít, de ha kevés van rajtad akkor lehet egy nagyon picit összeszedni vele.És persze szép lesz tőle a hátsód, a lábaid és a hátad. :)
2012. dec. 20. 11:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze, az étkezésemet is megváltoztatom!:)
2012. dec. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!