Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy "laposítsam" a hasam?...

Hogy "laposítsam" a hasam? [nagyoon komplikált. ]

Figyelt kérdés

Szóval..nem vagyok kövér csak olyan husi..

56kg és kb. 153cm, 14 éves lány.

Rendszeresen sportoltam de ezt tavaly januárban abba kellett hagynom (szalaghúzódás a térdemben rá egy hónapra elrepedt a karom.. utána meg 1-2hónappal rosszul léptem gerendáról és hopp egy részleges szalagszakadás.. nyáron zúzódások, húzódások kemény megerőltetés stb..) szóval sajnos 1 éve nem tudok futni sem járni sőt.. szinte semmit ami nagyon terheli a térdem.. mert ha nagyon megerőltetem bevizesedik és olyan szinten fáj hogy nem birok ráálni.. dokik semmit nem tudnak mondani.. MgB6-ot szedek.

Tehát ez volt a magyarázat arra hogy miért lábmentes 'praktikák' érdekelnek. Szóval pocakom az van.. és szeretném eltüntetni.. mi jó rá?

Amúgy jelenleg is hajtok, lovaglok, néptáncolok, csacsázok (8.os táncunk) amit nehezen de bírok..

Szóval a kérdés adott.. értelmes válaszokat várok! Köszönöm.

2012. dec. 23. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
bicajozz könnyű fokozaton. egyedül a kajával tudsz változtatni, sok fehérje, kevesebb szénhidrát, cukros löttyök hanyagolása. és emellé kardió, pl bicikli, az nem terheli a térdet, könnyű fokozaton csináld. sajnos így nehéz segíteni, hogy semmit nem tudsz csinálni, de ha a bicaj menne az jó lenne... heti 3-4szer napi fél-1órát.
2012. dec. 23. 19:23
 2/3 Amygdala válasza:

Egyezek, a bicaj jó lehet. Ami még talán segít, az a célzott edzés. Itt egy teljes gyakorlatsor, amitől szépen megerősödnek a törzsizmok, formálódik a poci meg a csípő is: [link]

Lehet fokozni a hatékonyságát, ha edzés előtt befóliázod az egész derekad. Jobban izzadsz azon a részen.

Én is így csinálom, és emellett nemrég bevezettem, hogy diéta helyett szimplán beosztom, mikor mit eszek a nap folyamán. Tudod, ahogy a mondás is szól: "Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár és vacsorázz, mint egy koldus!" :) Tehát reggelire lehet bármit és bármennyit. Ebédre már kevesebbet, és szénhidrátból is alig (pl. puff.rizs kenyér helyett), vacsira pedig egy joghurt, kefír vagy hasonló zsírszegény fehérjebomba.

Jah, és mégegy jó tanács! ZÖLDTEA korlátlan mennyiségben, minden nap! ;) Nekem mindez kombinálva segít. Persze, nem megy egyik napról a másikra, de alakul...

2012. dec. 23. 20:48
 3/3 A kérdező kommentje:
szobabicóm nincs.. kondira meg per pill nincs anyagi keretem.. (ballagási pénzemmel összerakom a gyűjtöttet és veszek egy másik pacilovat..:D) ugyhogy a bicózás addig meglesz míg nem fagyosak az utak..
2012. dec. 23. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!