Mit tudnék venni anyának és apának karácsonyra? (nagyon komplikált)
Anya: 40 éves angol tanár.
- Angollal kapcsolatos könyve van sok.
- Parfümöt nem használ. (még mindig nem találta meg a neki megfelelő illatot.
- Tusfürdő:az egész család egyfélét használ (a legolcsóbbat,mert a többi kiüt minket.
- Krémek:az allergia miatt ezek is kizárva, bár nem is használ.
- Smink:van otthon sok.
- valami kis édes szobor: tele van a házunk ilyesmikkel
- karácsonyfadísz: már lelóg a karácsonyfa ága alattuk, annyi van
- bögre: 3 szekrénnyel van
- lábos,fazék, fakanál: az is van otthon
- toll,ceruza, tolltartó: van neki
HA megkérdezem,hogy mire lenne szüksége mindig azt mondja,hogy semmi. ÉS ne költsem rá a pénzem.
Apa: 42 éves. Az eon-nál dolgozik. A vezetékek alatt ő vágja le a felnőtt fákat.
- zokni, sapka, sál: van neki
- toll, bögre, valami olyan ami névre szóló: nem értékeli
- tusfürdő, sampon, spray: van neki
- parfüm: nem használ
Nem tudom egyiktől se megkérdezni,hogy mit kér a másik,mert azt mondják,hogy nem tudják. VAlaki? Segítség!! (3-4000 Ft-ot tudnék rászánni kettőjükre összesen)
Könyv 2-2ezerért találsz nekik, vagy egy zsép fali naptár
Vegyél egy társas amivel közösen tudtok játszani
Anyud bizsu, ékszertartó, táska, pénztárca, sál, kesztyű, kendő, körömlakk, gyertya, bonbon, dvd
Apud:nyakkendő, dvd, sztg egér, bonbon, aszalt gyümi,
én anyáéknak most pálinkát vettem.
kis fadobozban asszem 8 féle drágább pálinka, 0,4es kiszerelés, de ilyen üvegben, nagyon jól néz ki. szeretik a pálinkákat, szoktak ilyeneket kóstolni is, ha olyan helyen vagyunk, azért ez lett.
de egyébként felnőttek, biztos szoktak valamit inni. ha még egy kicsit hozzáadsz és szeretik a whiskyt egy jack daniel's már kijön belőle és az azért nem gagyi
Azért szívesen!
Mozi színház vagy koncert jegy, kisebb előadásokra már ennyiért is kapsz jegyet.
Autóba valami kiegészítő
Nagy rejtvény könyv
Padlóváza
Háziállat
Fotoalbum
Gravírozott kulcstartó, névjegykártya tartó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!