Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az a problémám, hogy nem...

Az a problémám, hogy nem tudok lefogyni. Help!?

Figyelt kérdés
nincs sok súlyfeleslegem (kb 2-3 kg) de az zavar egy picit. tudom h nem nyafogni kellene, hanem egészségesebben enni, sportolni stb. de nem megy. mindig elcsábulok. az esti órákban is telezabálom magam mostanában (most múlt el a mensim. fura, mert eddig ilyenkor sem volt nagyobb étvágyam, de ez a hét katasztrófa volt..). szóval nem tudom mit tegyek. akik lefogytak már pár kilót, segitenének?
2009. aug. 23. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A fogyás alaptétele a táplálkozás rendbetétele. Fogyás (zsírvesztés) akkor következik be, ha a szervezetben kalória hiány van. Akármennyit mozoghatsz, ha mindent össze eszel, nem lesz eredmény.

Kis önfegyelem és kitartás! :)

2009. aug. 23. 22:12
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!:)
2009. aug. 23. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
esti órákra ajánlom a zsírszegény túrót. Lassú felszívódású casein van benne, ami kitűnő fehérje valamint a lassú felszívódása miatt reggelig nem leszel éhes és az alvás közben végbementő katabolikus folyamatokat is meggátolja, így nem fogysz izomból álmodban.
2009. aug. 24. 01:48
 4/4 anonim válasza:
szoktasd magad rá, hogy 6 után nem eszel. ez a legegyszerűbb én ha ezt betartom 1 hónap alatt 3-4 kg leadok és 4 után csak könnyű kaja és nem pukkanásig zabálni!!!!
2009. aug. 26. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!