Az a problémám, hogy van rajtam 10-15 kg súlyfelesleg. Az egyetlen akadálya annak, hogy elkezdjek lefogyni, hogy nem tudok lemondani a csokoládéról. Van valami módszer, amivel letudnék szokni a mértéktelen édességevésről?
Írjad össze minden nap, hogy mit eszel. Minden egyes falatot. Ez pszichikailag befolyásol egy jó irányba. Én ezt tettem.
Soxerencsét!
-EX kényszeres csokievő, mindenevő-
Én is nagyon édesszájú vagyok (sajnos), de amióta belekezdtem a fogyókúrába, azóta nem ettem se csokit, se sütit. Mindez csak akarat kérdése, hidd el.
Pedig nekem tényleg nagyon nehéz dolgom van, mert a férjem is rettenetesen szereti az édességeket :( Ha sütit sütök neki, olyat sütök, ami nem tartozik a kedvenceim közé, igy könnyebb kibirni :) Ami pedig a csokit illeti, most is tele van finomabbnál finomabb csokikkal a szekrény, de egyszerűen nem eszem belőle. Ha csoki ehetnékem van, mindig benézek a szekrénybe, aztán becsukom az ajtót, és arra gondolok, hogy miért is rontanám el az eddigi diétámat egy kalóriabombával! Mindig a kitűzött cél lebeg a szemem előtt, hogy miért is akarok lefogyni. Szerintem nincs más módszer, csak az akaraterődre támaszkodhatsz, hidd el, megéri!
Ha már ennyire kemény a helyzet:),akkor megveszed a heti csokit,kiadagolod 7 napra és hetente csökkented a mennyiségét.
Vagy nézz utána hogyan szoknak le a cigiről,drogról stb.
Ugyanúgy kell.
Vagy az is lehet,hogy motiválatlan és lusta vagy és az egészet a csokira fogod.Nem hinném,hogy nyáladzó elvonási tüneteid lennének,ha nem ennél egy darabig csokit.
Én azt javaslom,hogy határozd el magadban,hogy minden nap 4 kis kockát eszel a táblacsokiból csak.
Mindezt reggel tedd, és ha este kívánnád, akkor abba gondolj bele,hogy alszol egyet és már eheted is.
Találj ki magadnak esetleg valami büntetést ha megszeged. Pl 100 felülés pluszba, vagy 20 perc futás.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!