Mínusz 27 KilóSzilveszterig le kéne fogynom 27 kilót,20 éves,97 kilós,185 centi magas srác vagyok, fogadásból 70 alá kellene mennem. Van még rá hét és fél hónapom! Mi lenne az a módszer, amivel le tud menni ez a súlyfelesleg? Konrétumokat kérnék.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 14:42
1/8 A kérdező kommentje:
ezt nagyon nem sikerült úgy írnom, ahogy kellett volna...
2010. ápr. 15. 14:43
2/8 anonim válasza:
Ekkora marhaságot, ráadásul 185 centi mellé a 70 kilónál kevesebb egy pasinál még gusztustalanul is néz ki.
Szóval ez konkrétan hülyeség.
3/8 anonim válasza:
T.urbó diétával. Keress rá a neten, pont nélkül. Én megcsináltam, és lefogytam. Most is ehhez folyamodok majd így szülés után.
4/8 anonim válasza:
Hoppá, most látom csak, hogy milyen a magasságod! Nehogy 85 kg alá menj! Beteg leszel! második voltam
5/8 anonim válasza:
nem lesz beteg...DE ne fogyókúrázz, hanem sportolj, és egyél jókat mellette, a párom unokatesója 67 kg, kb azonos magasság, igaz versenyszerűen bringázik :D
6/8 anonim válasza:
ja azt hozzáteszem, hogy nem lesz beteg, de nagyon gebe lesz
7/8 A kérdező kommentje:
lényegében csak szilveszter este 11re kell annak lennem, úgyhogy addig van időm...
2010. ápr. 15. 22:03
8/8 A kérdező kommentje:
negyedikre válaszolva hétfő óta be van tervezve 1 futócipő vétele, de azóta esik az eső
2010. ápr. 15. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!