Ötleteket kis súlyfelesleg leadásához?
Én 157 cm vagyok 53 kg. És 45-47 kg szeretnék lenni
körülbelül ilyen vékony. Nem lebeszéléseket szeretnék hallani!!! hanem ötleteket,hogy miképp lehetne elérnem ezt. mármint köztudott,hogy egy kisebb súlyfelesleget nehéz ledobni. Tehát milyen szinten korlátozzam az étkezést? 1000 kcal megfelelő? (normális táplálékkal) ÉS heti 3 óra mozgásnál többre van szükség?
Eva Longoria koztudottan egy felfujt luftballon A kepen amit linkeltel, lefogyott, mert elotte ment ferjhez. Ha nem lennenek a golyalabu cipoi, sehogysem nezne ki.
"makacs zsír" -ra keress rá tesztoszteron.hu oldalon.
ehhez nem adom a nevem, csak feltételezem, hogy valami hasznos dolog.
köszönöm elolvastam ezt a makacs zsírról szóló cikket és lehet ezzel megpróbálom
FromOz azért ezzel nem értenék egyet, hiszigen ezt a képet én is láttam de jó pár olyan lesifotó kép van Eva Longoriáról bikiniben amiben hibátlan alakja van. A kép 2005-ben készült amit linkeltem a sorozat kezdetén most már a 8. évad megy kicsit felszedett magára ettől függetlenül is vékony maradt. És igen a cipő tényleg sokat alakítanak rajta de ettől függetlenül nagyon szép vékony nő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!