Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól csinálom? ( fogyás)

Jól csinálom? ( fogyás)

Figyelt kérdés

Szóval elhatároztam hogy le kéne fogyni mert már van pocakom. Olyan 5-6 kg-ot akarok leadni.

Íme a terv:

-Heti 3x futás este olyan 6 óra magasságában.

-Nem eszek csokit, egyéb édességet.

-Moderált mennyiségű kaja, este nem eszek sokat vagy nehéz kaját.

Fontos tudni rólam, hogy utálom a zöldségeket és a gyümiket se nagyon kedvelem.

Az étrendem:

Reggeli 7:30-kor. Teljes kiőrlésű müzli, kinder tejszelet nasinak(ebben nem vok biztos hogy jó..)

Tízórai 12:20-kor csirkés majonézes bagett szendvics.

Ebéd: valamilyen hús, csirke, hal marha rizzsel, krumplival, tésztával vagy nokedlivel,nagyon nagyon kevés zsírral( anyám vajjal szeret főzni).

Vacsora 6 óra környékén. Két szelet pirítós kenyér sajttal.

Esti nasi, olyan 9 óra után: Gyümölcsös joghurt, állítólag, zéró kalória.

Átlagosan jóval több mint egy órát szoktam sétálni/járni hétfőtől péntekig minden nap. Hétvégén lusti van :)

Szóval mit gondoltok? Nagyon fontos!

2012. dec. 20. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem helyes, hogy reggelire ilyen kevés szénhidrátot viszel be a szervezetedbe. Akkor van rá a legnagyobb szüksége. És hát az az esti piritós sem szimpatikus. Azt, hogy a yoghurt nem tartalmaz kalóriát... felejtsd el! Inkább csempéssz az étrendedbe egy kis zöldséget. Nem csak párolva lehet ám enni...

17/L

Amugy hány éves vagy?

2012. dec. 20. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
A mozgás jó az étrenden még van mit csiszolni. Reggel a kinder tejszeletet én hanyagolnám és valami tk kenyeret ennék sonkával. A bagett szendvics se túl jó főleg hogy majonézes, én is nagyon szeretem, de képzeld csak el hogy egy kanálnyi majonéz 100 kcal ami azért elég sok és a bagett is lehetne teljes kiőrlésű, én tízóraira túrót, joghurtot vagy műzli szeletet szoktam enni. Az ebéd jobb lenne rizzsel vagy zöldséges rizzsel (nehéz elképzelnem hogy valaki ne szeresse a cukorborsós rizst :D) A vacsiii hát az sem igazán tetszik inkább szavazok főtt tojás és paradicsom kombóra vagy túróra, zabkására. Az esti nasi jó de nem zéró kcal, én a joghurtot átlagosan 100kcalnak számolom
2012. dec. 20. 21:41
 3/4 A kérdező kommentje:
16/ F vagyok. Köszönöm a válaszokat nagyon hasznosak :) van meg valami amit fontos lenne tudnom?
2012. dec. 21. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a vaj helyett inkabb olivaolajat kene hasznalni, es estere egy jo kis salata a piritos helyett. Nagyon laktato tud am lenni (salata, paprika, uborka, paradicsom, petrezselyem, stb osszevagva) tehetsz bele tonhalat, vagy fetasajt kockakat is. Izesiteni en citromlevel, soval, es ecettel szoktam, es meg bele lehet keverni kulonbozo fuszereket, es az olivaolaj is elengedhetetlen hozza. A minosegi etkezes fontos, es a gyumolcsjoghurt ebbe nem annyirA TARTOZIK BELE (cukrozzak, vagy ha nem akkor edesitoszerrel csinaljak, ami nem sokkal jobb, sott). Viszont hallottam a stevia edesitorol, ami novenyi levelekbol all, semmi kaloria nincs benne, es egeszseges. Rendeltem is belole, meg nem erkezett meg, de suteshez, fozeshez, teahoz mindenhez jo. Esetleg ha annyira szereted a joghurtot, magad keszithetnel natur joghurt es gyumolcs osszekeveresevel. En zold, es feher teat szoktam inni ami valoban javitja az anyagcseret, segiti a meregtelenitest, es valamelyest csokkenti az etvagyat is nalam.
2012. dec. 21. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!