Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az hogy lehet, h a bordáim...

Az hogy lehet, h a bordáim kilátszanak, viszont a hasam tök hájas?

Figyelt kérdés
Hogyan fogyjam le? Máshonnan nemigen kell fogyjak, csak a hasamról. Járok futni, heti 2-3x 1órát. Vmi egyéb ötlet? Enni normálisan eszem.
2012. dec. 17. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Igen, lehetséges, mindenki máshogy hízik. Viszont helyi fogyás nincs. Az egész attól függ, hogy mennyire eszel normálisan.
2012. dec. 17. 22:59
 2/9 anonim válasza:
83%
Hány éves vagy? Nő vagy férfi? Általában akkor megy hasra a zsír, ha inzulinrezisztenciája van valakinek. Vizsgáltasd ki, magánúton 7-8 e Ft. Megéri, mert ha bejön, tudod, mire kell fogyelned, hogy később ne legyél cukorbeteg. Alacsony glikémiás indexű ételeket fogyassz.
2012. dec. 18. 00:22
 3/9 anonim ***** válasza:
futáson kívül tornázz hasizomra. meg minden másra is.
2012. dec. 18. 06:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Talán zsigeri elhízásod van, ekkor a belekre rakódik le a sok zsír és olyan, mintha fel lenne puffadva a has. Ekkor nem a bőr és a hasizom között van a zsír, hanem az izom alatt, a belső szervek között.
2012. dec. 18. 07:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Sportolj sokat a futás nagyon jó ! Én is ugyan így vagyok , sajnos nagyon nehezen megy le a hasam , max csak reggel lapos amikor semmit sem ettem :/.

Off : Utolsó , és ha valakinek ilyen van akkor azt hogy lehet a legjobban eltűntetni ? Gondolom diéta 1000-el . Meg sportban mi a legjobb ? Futás, vagy más torna ?

2012. dec. 18. 09:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! 18éves lány vagyok amúgy, és tényleg, ha zsigeri elhízásom van, azt hogy lehet leadni? Diétázni nem akarok, mert amúgy elég vékony vagyok, csak a hasam hájas:S

Normális evésen meg azt értem, hogy sok zöldség-gyümölcs, levesek, müzli, hal, néha hús,joghurt(natúr) meg néha eszem vmi pékárut is meg kevés édességet. Sztem a kajálásommal nincs gond.

2012. dec. 18. 15:47
 7/9 anonim válasza:
Nézz utána a GI diétának. Ez kb. hasonló étkezés, mint a hagyományos, csak néhány alapanyagot lecserél. Ha gond van a mensiddel, nem szabályos, akkor viszont tényleg nézess inzulinrezisztenciát!
2012. dec. 18. 17:17
 8/9 A kérdező kommentje:
hát igazából azzal is gond van. De miért, mi az az inzulinrezisztencia?
2012. dec. 18. 21:18
 9/9 anonim válasza:
A sejtjeid nem "fogadnak" szót az inzulinnak, és nem veszik fel a cukrot. A szervezeted ezért több inzulint termel. Az a baj vele, hogy a hasnyálmirigyed előbb-utóbb elfárad, és akkor ott a cukorbaj. (De majd csak 40-50 évesen, és csak akkor, ha addig két marékkal eszed a cukrot, szóval ne pánikolj egyelőre.)A sok inzulin megkavarja a hormonokat, előfordulhat, hogy kicsi cisztákat okoz a petefészkekben. A lényeg, hogy nem érnek meg a petéid, ezért persze a mensi is vacakol. Érinti a teherbeesést, de csak akkor, ha nem kezelik. Ha igen, akkor nem lesz semmi gond, amikor odáig jutsz. Na, de nem akarlak itt riogatni. Fordulj endokrinológus belgyógyászhoz, és mondd meg neki, hogy nem állt be a mensid, első körben nézzen hormonokat. Egy jó doki abból sokat kiolvas.(Ne nőgyógyihoz! Azok semmit nem értenek a hormonokhoz, tapasztalatból írom!) Inzulinrezisztencia tünetei: hasra történő hízás á(nekem is ez volt), cukoréhség, fáradtság 2-3 órával étkezés után, lányoknál hajhullás, erősebb szőrösödés, akár arcon is. Keress ráa neten, rengeteget írnak róla :)
2012. dec. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!