Ha csak egyszer eszek egy nap, akkor fogyni fogok?
Mit ennél egyszer?
Amúgy alkalmazkodik hozzá az anyagcsere, lassulhat. Ez nem jelenti azt hogy nem fogsz fogyni, de nagyon meg kell válogatni mit fogsz enni..
Állj neki enni normálisan napi 5-6 alkalommal, sokszor keveset, mozogj és minden tök jó. Én ezt teszem, -12 kilónál járok.
Ennek hosszú távon semmi értelme nincs, a szervezeted sanyargatod, megvonod tőle az energiát és a szükséges dolgokat, amiből felépül, amivel működik. (fehérje, zsír, szénhidrát, ásványi anyagok, vitaminok)
Na most ha te nekiállsz, és egyszer eszel egy nap akkor is utolsó szutyok gabonát (tejet) akkor nem sok jó vár rád. Látszólag fogyhatsz, de az 1. vagy a 2. infarktus majd elvisz. Nem tudom megígérni, de úgy szét fogsz zsírosodni..
Az ember hús és zöldségevő, napi egyszer, vagy napi 5-6x de ha nekiáll hagyományos "magyaros" zabáknak, jó kis kenyerekkel meg tésztával, joghurtkákkal akkor már foglalhat is helyet magának a közeli kórházban, hátha előre lefoglalva ócsóbbak a gyógyszerek, a szívműtét.
Tehát pont ezért kérdeztem, hogy mit ennél napi egyszer. Mert a napi egyszer evés még nem a világ vége, bár hülye aki indokolatlanul ezzel sanyargatja magát.. viszont hogy az egy étkezésed szemét lesz, az már baj, neked.
Hát napi egyszeri evéssel fogyni nem lehet.
De ha eszel egy nap 5-6-szor,és mozogsz rendszeresen,akkor simán sikerülhet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!