Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak egyszer eszek egy...

Ha csak egyszer eszek egy nap, akkor fogyni fogok?

Figyelt kérdés
Kb 10 kürül ha jóllakok, és nem eszek aznap már semmit, akkor fogyni fogok vagy hizni ? Ha a szervezetem ezt észreveszi, akkor még több kalóriát fog elraktározni az egyszeri evésből ?

2012. dec. 15. 17:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Kb 10 kilot szeretnék fogyni, vagy legalább 8 - at.
2012. dec. 15. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Mit ennél egyszer?

Amúgy alkalmazkodik hozzá az anyagcsere, lassulhat. Ez nem jelenti azt hogy nem fogsz fogyni, de nagyon meg kell válogatni mit fogsz enni..

2012. dec. 15. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
42%

Állj neki enni normálisan napi 5-6 alkalommal, sokszor keveset, mozogj és minden tök jó. Én ezt teszem, -12 kilónál járok.

Ennek hosszú távon semmi értelme nincs, a szervezeted sanyargatod, megvonod tőle az energiát és a szükséges dolgokat, amiből felépül, amivel működik. (fehérje, zsír, szénhidrát, ásványi anyagok, vitaminok)

2012. dec. 15. 17:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát mikor mit...általában nálunk már ilyenkor ebéd van. Úgyhogy főtt ételt, vagy 3 szelet kenyeret valamivel..szóval kalóriadúsabbat.
2012. dec. 15. 17:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Mozognék én, de rossz az idő. Havazik, csúszik az út.
2012. dec. 15. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Na most ha te nekiállsz, és egyszer eszel egy nap akkor is utolsó szutyok gabonát (tejet) akkor nem sok jó vár rád. Látszólag fogyhatsz, de az 1. vagy a 2. infarktus majd elvisz. Nem tudom megígérni, de úgy szét fogsz zsírosodni..

Az ember hús és zöldségevő, napi egyszer, vagy napi 5-6x de ha nekiáll hagyományos "magyaros" zabáknak, jó kis kenyerekkel meg tésztával, joghurtkákkal akkor már foglalhat is helyet magának a közeli kórházban, hátha előre lefoglalva ócsóbbak a gyógyszerek, a szívműtét.

Tehát pont ezért kérdeztem, hogy mit ennél napi egyszer. Mert a napi egyszer evés még nem a világ vége, bár hülye aki indokolatlanul ezzel sanyargatja magát.. viszont hogy az egy étkezésed szemét lesz, az már baj, neked.

2012. dec. 15. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát napi egyszeri evéssel fogyni nem lehet.

De ha eszel egy nap 5-6-szor,és mozogsz rendszeresen,akkor simán sikerülhet! :D

2012. dec. 15. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért nem tudzs mozogni? én még futni is tudok ilyen időben vettem kondibérletet pedig csórok vagyunk és amíg nem volt addig otthon is tudtam tornázni Dvd-re.. youtubon egész torna dvd-k vannak fent..de esetleg te is tudsz gyakorlatozni. lehet sétálni korizni úzsni..
2012. dec. 15. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!