Összeállítanátok nekem egy étrendet?
Annyi lenne a kérésem, hogy állítsatok össze nekem egy egészséges étrendet.
Az utóbbi időben felszedtem pár kg felesleget amit szeretnék leadni. Ezzel csak annyi a baj, hogy az iskola, ahová járok nagyon messze van (45 km) és busszal járok be. Az iskolában szinte semmit sem eszem, este, mikor hazaérek pedig, szó szerint telezabálom magam... Olyan étrendet kéne kialakítani, ami egészséges, nem leszek olyan éhes esténként mint a farkas, és mozgás mellett le tudnék fogyni.
Tehát egy hétköznapom így néz ki:
05:00 Kelés
05:50 Indulás a buszhoz
Ezek között iskola
16:15 Hazaérkezés.
Tehát legyetek szivesek összeállítani nekem egy olyan étrendet, amit ilyen hétköznapok mellett is be tudnék tartani! Az iskolába tudnék ételt vinni, de nem túl sokat! Sulimenza kilőve!
Kérlek titeket, hogy csak hozzáértők írjanak!
Köszönöm!
(Csak így utólag 17 éves srác vagyok, hátha ez szükséges az étrendhez)

felkeléskor reggeli 2sz toast tk kenyér sonkával/zabkása
Útra gyümölcs vagy zöldség
10: egy joghurt (2 sz jóreggelttel)/krémtúró/gyümölcs
12: sült soványhús rizzsel vagy zöldségekkel (én is mindig viszem iskolába a kis dobozomat meg úgy mindent 6ig vagyok bennt)
15: joghurt/krémtúró/gyümölcs/zöldség/műzliszelet
18: 2 tojás zöldségekkel/zabkása/túró
20: 1 tojás zöldségek/gyümölcs/túró
Inni csak vizet igyál, nassolni aszalt gyümölcs(az aszalt eper olyan mint a gumicukor csak kár hogy olyan drága :S) Nem vagyok táplálkoás szakártő de nekem ez segített, am kolis vagyok este megcsinálom a húsom, reggel felkelek, eszek, berakom az ebédem, suli előtt meg bemegyek a boltba tízórait meg uzsit venni. Ez mind olyan 1200-1500 kcalra jön ki ha nem viszed túlzásba sose edd tele magad

Hát nekem ez a 73 kiló sajnos sok, osztálytársaim közül is 2 tök ugyanúgy 180cm és 73 kiló és nagyon jó alakjuk van... Csak én vagyok ilyen érdekes alkat :)
Jaj és focizok rendszeresen, csak még nem kezdődött el a szezon, és csak szezon közben vannak edzések sajnos :S... Szóval így télen max. a szobámban tudok aerobicozni :)
Köszönöm a segítséget, megpróbálkozom azzal az étrenddel, amit az első írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!