Fogyhatok így, vagy érdemben nem fog hatni?
Talán nem is az a jó szó, hogy fogyni, hanem inkább formásodni szeretnék. 168 cm vagyok és 60 kg, tehát nem szeretnék drasztikus fogyást, már a - 3-4 kg is soknak tűnne nekem.
A hasam alján van 2 hurka, ezeket szeretném kisebbé tenni, és a felső combjaimat formásabbá egy kicsit.
Mivel gyerekkorom óta ott az a 2 hurka, tisztában vagyok vele, hogy alkatilag ilyen vagyok, agyon sportolni, vagy agyon éhezni viszont nem szeretném magam. Tehát csak kisebb hurkákat szeretnék, nem teljesen lapos hasat.
Valami olyan mozgás/ étrend kellene nekem, ami végett viszont nem fogyok a karomból, a mellemből és a popsimból, mert ott egy deka felesleges zsír sincsen.
Amit most teszek: heti egyszer úszok 30 percet (nincs pénzem hetente többször menni), sétálok átlagban napi 15 percet gyorsabb tempóban, és tornázom napi 30 percet (ez a torna inkább a felső combokat formázza, az alhasat csak minimálisan).
Este 6 után pedig csak egy joghurtot és almát eszem, vagy csak az egyiket.
Egyébként pedig naponta ötször eszem kisebb adagokat.
Tudnátok nekem jó megoldást?
Ezzel a módszerrel a lábam vékonyabb lett, mások is megjegyezték, a hasam viszont csak picit lett kisebb.
Elég erős gerincferdülésem van, így pl. a felülés nem jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!