Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így reálisan mennyit fogyhatok...

Így reálisan mennyit fogyhatok havonta?

Figyelt kérdés

Reggelire almát szoktam enni,esetleg más gyümölccsel 1-3at.

Utána elmegyek min3kmet sétálni a kutyával,kicsit szoktam kocogni vele,de nem számottevően.

Hazajövök és ebédelek kb valami otthoni ételt kivéve kenyeret és cukrost.Ezt a két ételt zártam ki teljesen.

Az ebéd kisadag.Naponta 2 liter sima vízet iszom,amikor jól esik.

Utána futok futópadon 1.5kmet 10km/h val és sétálok még 3.5öt 5.5km/val 5%os leejtőn.

10perc szauna.

100 felülés

100 hasprés

50 női fekvő vagy mi (a térdem lent van).

Aztán pár óráig tanulok ilyenek.

Este pedig megint min 3 km séta a kutyával..

És akkor arra gondoltam,hogy újra futópad ugyanazzal a programmal,de már "gyúrás" nélkül.

22 éves vagyok 174/80.

Vacsira nem tudom mit egyek,főtt tojásra gondoltam rizzsel vagy kefír,alma ilyesmik...nincs ötletem.

2012. dec. 5. 15:41
 1/1 anonim válasza:
Szia! Nem sok ez a mozgás 1 napra? Én is elkövettem ezt a hibát, és sajnos a térdem bánta a dolgot! :/ Szóval abba kellett hagynom, most meg várom, hogy újra mozoghassak.. sajnos nincs lehetőségem elmenni úszni. Jó ötlet, ha teljesen kizárod a cukrot és a kenyeret, viszont kis mennyiségben szükséges lenne aszalt gyümölcsökre, amikben persze cukor van. A szénhidrátot is pótolni kell, arra is szükség van! Vacsira zsírszegény túróból készült körözött magában, vagy egy kis zöldség nyersen. HAJRÁ! :)
2012. dec. 6. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!