Felüléssel fogyhatok?
Persze enni sem úgy akarok enni, mint eddig, csak nem tudom, hogy változtassak az étrendemen úgy, hogy közbe azért fogyjak is tőle de ne is csak ilyen 500 kcal-t egyek naponta :S
A másik baj meg az, hogy nincs pénzünk arra, hogy mindig barnakenyeret meg salátákat vegyünk, hiába bizonygatja mindenki, hogy jajj azok milyen egészségesek, amikor szerintem mindenki olyan venne, ha nem annyiba kerülne egy darab saláta, amiből csinálnak a szüleim inkább egy 3-4 napra elég paprikás krumplit vagy ilyesmit...
Szóval így miket ehetnék? És a kenyeret mivel helyettesíthetném? Lehet, hogy ez hülyén hangzik, de pl. a tojást csak kenyérrel tudom megenni, magába nem. Viszont a kenyér hízlal, ezért azt nem ehetek, a tojás meg egészséges, ezért azt kell ennem..már próbáltam régebben puffasztott rizzsel de nagyon szar volt :S Mit egyek akkor kenyér helyett, ami valamennyire elnyomja a tojás sárgájának az ízét?
14l
Lehet túl fiatal vagy még, a szüleid pedig neveltek úgy ahogy..
Majd később meg fogod tudni enni a tojást zöldségekkel. A húst zöldségekkel. Ha valóban szegény valaki akkor májat, szívet vesz mert ahhoz képest, hogy mennyivel drágábbak a kenyérnél, krumplinál - nem megbetegítő, hizlaló táplálékok, hanem valóban tápláló, erőt adó alapanyagok. Tehát olcsóbb húsfélét enni (amiből kevesebb is elég) mint krumplit, amiből sokat eszik az ember (nehéz jól lakni vele, nem ideális táplálék nekünk, tele van mérgező anyagokkal) és krumplievéssel előbb utóbb jönnek majd az elhízás, szívbetegség, cukorbetegség orvosi költségei, gyógyszer költségei. Azzal is lehet számolni.
1 kg máj 400 forint, kiló zöldséggel 600-800 forintból van étel egy családnak kb. egy napra. És egészségesek lesznek, ezt is hozzá lehet számolni.
Vegyél a Lidl-ben zabpelyhet,én tegnap vettem,fél kilót, kemény 200Ft-ért! :)
Azt főzzél reggelire,lassan felszívódó szénhidrát van benne,így nem hizlal,és éhes sem leszel tőle! :)
Amúgy meg lehet venni fagyasztott zöld köreteket eléggé olcsón,azt ehetsz ebédre hús mellé. Meg felénk a máj sem túlzottan drága,lila hagyma meg szintúgy,pláne a piacon,és már kész is egy napi ebéd. Vagy gomba,cukorborsó,hagyma,csirkemell,egy kevés olaj,és máris kész egy nagyon finom ebéd!
Az a gond a zabbal, hogy nincs lassan felszívódó szénhidrát. Ez egy erőltetett kifejezés, ami nagyon kevés tudományos tartalommal bír. Valójában nem lassú a felszívódása, éppen csak egy kicsit lassabb mint a fehér liszté.
A hatása már semmivel sem kedvezőbb.
Amúgy meg a mozgás ingyen van! ;)
Futás,kocogás,hasprés,kitörések,ugrókötelezés,hulla-hopp karika,gimnasztika,felülések,stb.,de ezek zsírt égetnek,nem fogyasztanak! :D
Fogyni a kiegyensúlyozott táplálkozással lehet. Egy nap többször egyél,de keveset,hogy beinduljon az anyagcseréd! Olyan 5-6-szor,és mozogj jó sokat! :)
Meglátod,hosszú távon megértül!
Már elnézést, de ne legyetek már ekkora barmok, anorexiába hajtjátok szegény lányt. 14 éves az atya úr égre...
Annyi lenne a tanácsom hogy mozogj sokat és egyél egészségeset, ne félj a kajától.Az meg egy állat aki beléd verte hogy a tojás annyira jó.Miért is adott a természet nekünk egy édés-szájat?Azért hogy edd azt ami jól esik.Érdekes módon a zsírt és fehérjét nem ízleljük.Ne kínozd magad ilyenekkel, tedd azt amit a tested diktál, csak egészséges keretek közt.
Ha éhes vagy, sósra vágysz eszel pl babot, semmibe nem kerül, megcsinálhatod chilis babnak, ahogy jólesik.Ugyan ez a zabkására, rizs+mexikói zöldségkeverék és még sorolhatnám.Ha édességre vágysz eszel gyümölcsöt, tudja a te szervezeted hol kell megállni, nem úgy mint a túlfeldolgozott, zsíros cuccoknál.NE DIÉTÁZZ, mert megöl.
Én nem vagyok olyan helyzetben, hogy a szivárgó bél szindrómát halálos betegségekkel kössem össze.
De hogy rengeteg krónikus betegségnek alapvető oka az nyilvánvaló.
És mégis milyen alapon bagatelizáljuk el ezt a problémát, amikor éppen most kutatják, amikor a közeljövőben várható az ÁBSZ-ről komoly és nagy számú tanulmány megjelenése? Addig inkább tartózkodást ajánlanék mindenkinek, minthogy potenciálisan igen veszélyes és megbetegítő anyagokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!