Futás helyett felüléssel milyen gyorsan, mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Hasról szeretnék fogyni, de a futás nem jöhet szóba, mert a jobb bokámban elszakadt egy ínszalag, és járni sem nagyon tudok.2009. okt. 9. 16:18
1/4 anonim válasza:
Érdekes, hogy a futás egyetlen egy fogyni vágyónál sem jöhet szóba, mert van valami nyavalyája... vagy csak kedve és ereje nincs?
2/4 anonim válasza:
Igen sajnos elég sokaknak van valami bajuk! Én is elestem egyszer pedig csak a labda után szaladtam és azóta ha rosszul lépek, állandóan kimegy a lábam! Örülj neki ha nreked nincs ilyen problémád! De ha erre vágysz: igen azon kívül is utálok sokat futni! Talán kötelező? Mozogni máshogy is lehet.
3/4 anonim válasza:
nem fogsz felüléstől fogyni. Diétától fogsz.
4/4 anonim válasza:
Kedves Második!
Elszakadt egy szalag a bokámban, mikor 10 éves voltam. Azóta milliószor kiment a bokám, nagyon fájdalmas tudom. Vigyázni kell rá, ennyi a titka. Nekem is fáj, mégis tudok (vagy csak akarok) futni... Nemakarásnak nyögés a vége.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!