Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok?

Hogyan fogyhatok?

Figyelt kérdés
160cm és 60 kg vagyok. Nem vagyok hájas, mert kemény a combom és a fenekem is és nem is lötyög..de mégis van rajtam gy 5kg felesleg mégis. Hogyan tudnám eltüntetni? Csak koplalással? Izommá alakítani tornával? de annak sztm nem sok értelme lenne..
2012. nov. 14. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Koplalni nincs értelme. Amit leadsz annak a dupláját szeded vissza a lelassult anyagcsere miatt...

El kell kezdeni sportolni aerob (zsírégető) tartományban.

Sorolom: kocogás, futás, aerobic, úszás, ugrálókötelezés.

Sok folyadékot kell inni és nincs több édesség, nassolás, kakaós-csiga, tejszínhab, este 10-kor kajálás stb.

Ha eddig nem reggelizzél akkor továbbiakban szokjál rá.

2012. nov. 14. 14:18
 2/3 Karesz6969 válasza:
De ha mozogni nincs kedved, nincs miről beszélni...hízzál tovább az kényelmesebb.
2012. nov. 14. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Izommá alakítani, mit? A zsírt? Ismeret kell, a fogyáshoz is! Ha nincs ismereted, akkor kb. kukázni tudsz, másra nem leszel alkalmas. Nem hogy még fogyni, vagy egészségesen élni..

Normális élelmiszereket kell enni, az egészséges test karcsú, egészségessé kell válni. Ennek a mozgáshoz kevés köze van, azt is kell de nem a karcsúságért.

Keményítőben és cukorban szegény ételeket kell enni, tej és gluténmentesen lényegében húsokat (zsírt!) és sok zöldséget kell enni. Annyira nem bonyolult, csak valahogy az emberek mindig kényszeresen vásárolnak tejtermékeket, pékárukat szépen be lettek etetve. Ennyi a gond, Te csináld jól.

2012. nov. 15. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!