Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 150 kg vagyok,187 cm-hez....

150 kg vagyok,187 cm-hez. Mennyit kellene fogynom? Júniusig mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, fiú. Kiskoromtól túlsúlyos vagyok, már nagycsoportos koromban is 20 kg feleslegem volt. Már többször próbáltam nekifutottam, de eddig sikertelenül.

Ne azzal gyertek, hogy már lefogyhattam volna stb., mert már számtalanszor átfuttattam magamon, azt, hogy "Mi lehet volna, ha...?" és eleget szenvedtem miatta.

Nem mondanám, hogy elhatároztam magam, inkább egyszerűen csak csinálni akarom.

Az érdekel, hogy mennyit kéne fogynom, ill. elég lenne az, ha elhagynám a nassolást? Az nem fog működni, ha hirtelen megvonok mindent és elkezdek "zöldségen" élni, mert max. 1 hétig bírom, és annyi.

Ill. az érdekelne, hogy jövő júniusig 40-50 kg lebírnék adni szerintetek (június végiig), mert szeretnék egy kicsit több önbizalmat és elmenni strandra? Már több mint 4-5 éve nem voltam strandod, sem sehol máshol, mert nincs önbizalmam, így bennragadtam a számítógép előtt és csak gyarapodott a súlyom.

Mozgásnak súlyzós edzést fogok végezni. Eddig is csináltam néha, néha így nem kell az elejétől kezdenem csak rendszerezem. Mindennap reggel szeretnék edzeni, az jó lenne?

2012. nov. 8. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Súlyzós edzés helyett kardio kellene.

Menj el konditerembe, ott sétálj tempósan a futógépen, és növeld az időtartamot.

2012. nov. 8. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!! nem szabad ekkora túlsúllyal futni... tempós gyaloglás maximum.
2012. nov. 8. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
fuuuha...hat kicsivel tobb mint fél év alatt hát ha tényelg visszafogod magad és komolyan veszed dietat és edzéseket akkor 115-120kilora letornazhatod magad, de tobbre nem hiszem, ahhoz hogy tobbet fogyj igazan nagy akaratero kell és agyban elkell ezt donteni és csinalni!!nagyon sok fehérjét kell enni és bizony zoldségeket foleg, gyumolcsoket, sok sok vizet, gyogyteákat es lehetoleg elhagyni a szenhidratot, vagy legalabbis gyumolcs zoldseg formályában enni azt nem pedig lisztes cukros etelekként.
2012. nov. 8. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
60 kilót legalább. élj húson, zsíron és zöldségen, az nem egy rossz dolog és sztem lefogynál de ennyi kilóhoz idő kell.
2012. nov. 9. 04:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én még annyit tennék hozzá, hogy lehet nem leszel 40-50 kg-mal kevesebb, mert ha komolyan elkezdesz edzeni akkor izmosodni fogsz! És az izom nehezebb, mint a zsír!
2012. nov. 9. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha jársz még suliba,akkor oda gyalog jár ha teheted,és hazának is! Szabadidődben járj el fitness-re,de a legjobb a cardio lenne! A nassolást egyértelműen zárd ki az étrendedből,helyette egyél sok fehérjét,és zöldséget,gyümölcsöt! Fehérkenyeret,péksütiket,cukrokat,csokikat is teljes mértékben hagyd el!!!!!!

Mozogj napi 2 órát,de ha több időd van,akkor még többet!

Étkezz update konyha szerint(használ,én húsz kilót adtam le vele,másfél hónap alatt rendszeres mozgással!),és egy nap egyél többször,de mindig csak keveset!

Igyál lúgosító teákat,napi 4-5 csészével,és igyál meg napi 2 liter vizet! És ajánlnom még az almaecetet,reggeli,ebéd,és vacsora előtt igyál meg belőle egy evőkanálnyit,de old fel egy pohár vízben! Hashajtónak lehet alkalmazni keserűsót,de erről nem tudok biztosat mondani!!!! Ennek feltétlen nézz utána mielőtt használni kezded!!!!!

Ilyen súllyal szerintem futni nem szabad,max. kocogni,de abból is csak keveset! Mikor már úgy érzed,hogy tudnál futni,és nem lenne tőle bajod,akkor próbálkozhatsz! Próbáld meg úgy,hogy 1 percet kocogsz,egy percet ütemesen sétálsz,és újra futás egy percig,újra séta egy percig. Ezt ismételgesd,ameddig bírod. Ha lehet,akkor tésztákat egyeltalán ne egyél,csak nagyon keveset!!!

2012. nov. 9. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!